Yine ne yazık ki Saadet Partisi, Türkiye’nin gündemine oturdu. Allah aşkına ak saçlılar bu gün gereğini yapmayacaklarsa ne zaman yapacaklar.
Ak saçlı olmanın bir ağırlığı ve olgunluğu var diye bilirdim, bilemiyorum bu ağırlığı acaba mevcut yönetimi her ne pahasına olursa olsun devirmeye yönelik mi kullanmaktadırlar. Allah muhafaza hırs insanların nefsini ele geçirdi mi, ne inanç bırakır ne değer. Bu ne menem bir hırsmış ki, mübarek Ramazan ayında iftar yapan insanlara yönelik nahoş hareketlere sebep oluyor. Yahu Allah’tan korkun Peygamberden utanın, ne duruma düştüğünüzü göremeyecek kadar körleştiniz mi? Fani şeylere bel bağlayanlar baki olanı görmekte sorun yaşarlar, gözleri olur görmezler, kulakları olur işitmezler, akılları olur algılamazlar, ne değer bırakırlar ne de kendi seviyelerinin tabana vurduğunu görebilirler.
Allah’ım son nefesimizi verene kadar bizi akıldan izandan yoksun koyma, kazandıklarımızı kaybetme noktasına getirecek seviyelere düşürme, huzuruna gelmeye yüzümüz olsun Allah’ım. Meydana gelen olayları ibretle izliyoruz, arkasından rahmet okuyacağımız insanlar kendilerinin düştükleri bataklığı göremeyecek kadar kör olmuşlar. Yaptıkları ile gönüllere taht kuran insanların makam mevki ve dünyalık için kuleler seviyesine çıkarttıkları değerlerini yerle bir edecek seviyeye düşürdüklerini gördükçe kendi nefsimden sonsuz sayıda yine sana sığınıyorum.
Bu gün gördüklerimizi düşündükçe geçmişte yapılanların da rıza-ı İlahi için yapılmadığı şüphesine kapılmamak mümkün olmuyor. Allah insanın sonunu değerini kaybedecek ve iflası yaşayacak seviyeye düşürmeden her geçen gün değerini katlayarak can vermeyi huzuruna gelmeyi nasip eylesin..


İyi ki geçmişte de bu günde ölümlülerin peşinde koşmadım, her zaman diri olan ve hep baki olan yüceler yücesinin peşinde ve yolunda olmaktan bu gün de mutluyum, yarında biiznillah mutlu olacağım.
Allah’ım kendi düştüğü durumu fark edemeyenlere de akıl ve izan bahşetsin, can çıkmadan tövbe etme edebilme fırsatı versin, bu şekilde Allah’ın huzuruna çıkacak kadar izandan yoksun kalmışlarsa ne diyebilirim. Allah ıslah eylesin diyeceğim. Birkaç meczubun sloganlarının ne halk ne de hak nezdinde bir itibarı olmaz, bunu destek sananlar aldanırlar. Meczuplar kerametten yoksun şeyhlerinin cehaletinden cesaret alırlar ve kendilerini bir şey sanırlar, mızrağın ucuna Kitabullahtan sayfalar asacak kadar ileri gidebilirler, İftar yemeğinde kıraat edilen Kurana saygıdan yoksun olacak kadar ileri gidebilirler. Gayrı Müslimlerin bile saygı duyduğu bu aya, saygı duymayanlar kendi kategorilerini çek etsinler, buna dur diyemeyecek ak saçlılar da kusura kalmasınlar, değirmende de saçlar ağarıyor.

Saygı ve Selamlarımla.

( Allah’tan Korkun, Peygamberden Utanın başlıklı yazı SinanKARAKAŞ tarafından 24.08.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.