NOGAYTÜRK

Ramazan NARİN

   [email protected]

 

 

                     ÖKSÜZ TÜRKLÜK !

 

 

YA BU KANI DURDURUN, YOKSA MİLLET DURDURACAK..! Dediğimiz halde, her gün şehit veriyoruz ve içimiz yanıyor.  Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

 

301. Madde kaldırılmadı ise de, yumuşatıldı ve etkisiz hale getirildi ya, sağda solda Türk ve Türklük düşmanları kusmaya ve salyalarını çıkarmaya başladılar, kısmen de olsa. Ve nedendir bilmem, sanki psikolojik savaşı kaybetmiş gibi bazı aslı Türk olanlar bile, sessiz konuşmaya, küçük harfle konuşmaya başladılar.

 

Bazı sorozdan beslenen besleme basın, işbirlikçi basın veya güya aydın gurubu köşelerinde diyorlar ki; Türklüğün kendini korumak için, yasaya mı ihtiyacı var ?

 

Türk ve Türklük düşmanları, asılları 2. Cumhuriyetçi (yani bu devleti yıkıp yenisini kuracak olanlar), ifade özgürlüğünden, barıştan, sevgiden, insan haklarından dem vuran bu havarilerin üstatları olan, 301. maddeden yargılanmış ama asla ceza ve hüküm giymemiş ve cezaevinde yatmamış Ermeni Hirant DİNK’in cenazesinde ; “HEPİMİZ ERMENİYİZ !, KATİL DEVLET HESAP VERECEK !” sloganlarını atarak yaptıkları, ajite propagandalarını unutmadık.

 

DİNK’in delik ayakkabılarından yola çıkıp, onun ne kadar fakir ve parasız olduğuna atıfta bulunan bu zevatın, aynı delik ayakkabılı kişinin İstanbul Bakırköyde bulunan 4 katlı kitabevinin sahibi olduğundan, Kıbrısta MERİT OTEL’de rulet kumarından kazandığı 25.000 $ dan bahsetmediler. Doğrudur ölünün arkasından konuşmak müslümana yakışmaz. Ama aynı zevat, DİNK adının Bolu Tüneline isim olarak verilmesini, tabutunun Türk Bayrağına sarılmasını (şehit gibi) istemekten geri kalmadılar. Ermenistandan cenazeye gelen heyet, bizzat Abdullah GÜL’ün talimatıyla VİP salonunda ağırlandılar. Meclis başkanımız cenazenin en ön safında yer almak istediğini buğulu gözlerle ifade etmekten çekinmedi. 301. Madde karşıtları öyle bir cenaze töreni tertip ettiler ki, birileri tarafından özel hazırlanmış birlerce “HEPİMİZ HRANT DİNK’iz, HEPİMİZ ERMENİYİZ!” pankartları, kendilerinden geçen GÜRUHUN ellerine önce verildi, sonra sokaklara yayıldı, sonra büyük devlet adamının naklen cenaze töreni veriliyor gibi Televizyonlarımızın ekranlarına. Bu pankartları hepimizin görmesi böylelikle sağlandı. 301. maddenin KATİL ?  olduğunu da, bu pankartlarda öğrendik! Ve anladık, hepiniz ERMENİSİNİZ !

 

Bu cenazede HEPİMİZ ERMENİYİZ pankartını şerefle taşıyanların resimleri elimizde. Bu resimdekilerin hiçbirini bir MEHMET şehidimizin cenazesinde HEPİMİZ TÜRK, HEPİMİZ MEHMEDİZ derken hiç görmedik.

 

Bize medeniyet öğreten ve taslayan Avrupa’da, Almanya’da Solingen’de yakılan evlerde hayatını kaybetmiş insanlarımızın cenazelerinde yürüyen bir Almanın, “HEPİMİZ TÜRK’ÜZ” dediğini de görmedik. Türklük, öksüz değildir tabii ama, öksüz bırakmaya çalışan, güçsüz bırakmaya çalışan ve TÜRK olduğumuzu söylememize engel olanların yürüttüğü psikolojik savaşın da  farkındayız.

 

Ve bu katil madde (TCK-301.Md.) nihayet istedikleri gibi değiştirildi, yakında tamamı da kaldırılır. Bu madde ile TÜRKLÜK öksüz kalmadı tabii. Türklük, binlerce yıllık mazisiyle Başbuğ KÜL TİGİN’LE, ZİYA GÖKALP’LE,  MUSTAFA KEMAL’ LE, NİHAL ATSIZ’LA ALPARSLAN TÜRKEŞ’ LE, DEVLET BAHÇELİ ile yarında başka Başbuğlarıyla devam edecek elbet. Ergenekon Operasyonu bile, bizim TÜRKLÜKLE ilgili konuşmamızı haykırmamızı adeta engelledi. Oysa ki, hukuk devletinde göz göre bir yanlış yapıldı. Polisin kendi operasyonlarına böylesi İSİM takma hürriyeti ve inisiyatifi yoktur aslında. Biz ki, TÜRKİYE Cumhuriyetinin Türk vatandaşları olarak, ERGENEKON YURDUN ADI, BÖRTEÇİNE BOZKURDUN ADI diyenleriz.  Ama bu ERGENEKON adına yapılan bir sabotaj olarak maalesef halen kullanılmaktadır. Türk ve TÜRKLÜĞE hakaret edip meydanı boşaltmak isteyenler de bir gün, aynen kendi yaptıkları gibi bir yasal değişiklikle yok olacaklar, ettiklerini bulacaklardır yani.

 

Bir hikaye var meşhur, duymuşusunuzdur belki; “ Osmanlı döneminde sarayda görevli bir Ermeni Paşa, maiyetindeki Türklere zulmedermiş. Herkes illallah dermiş ama kimse bir şey yapamazmış. Derken bir gün bu Ermeni Paşa,  her sabah olduğu gibi kasrın içinde atıyla gezintiye çıkmış. İşte ne olduysa ondan sonra olmuş. Aniden önüne çıkan bir köpek atı ürkütmüş ve ürken attan düşen Ermeni Paşa, oracıkta ölüvermiş.  Bu olaya şahit olan devrin ünlü şairlerinden biri de, şu hicvi yazıvermiş:

 

            " Bir kelbi, bir kelp ile mahveyledi Allah, Vela havle vela kuvvete illa billah "

 

 

BİN CİHANA DEĞİŞMEM ŞU ÖKSÜZ TÜRKLÜĞÜMÜ !

 

Nedir bu aymazlık ?  Nedir bu yalakalık ? Nedir bu gaflet ? Nedir bu ihanet ? Sorularını kendimize sorarak ; 2.Cumhuriyetçilere, Dinlerarası diyalogçulara, Hainlere, gafillere, çakallara, işbirlikçilere inat, hem de tüm hücrelerimizde İNADINA HAYKIRIYORUZ. AYIKIZ ! İNADINA TÜRK, İNADINA MÜSLÜMAN TÜRKÜZ. TÜRK DOĞDUK, TÜRK KALACAĞIZ..

ATSIZ’ın dediği gibi:
SARAYLARDA SÜREMEM, DAĞLARDA SÜRDÜĞÜMÜ,
BİN CİHAN "A DEĞİŞMEM ŞU ÖKSÜZ TÜRK"LÜĞÜMÜ…

<NOGAYTÜRK>

 

 

                   

( Öksüz Türklük... başlıklı yazı NOGAYTÜRK tarafından 9/30/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu