NOGAYTÜRK
NOGAYTÜRK

   Ramazan NARİN

 

[email protected]

 

MUHSİN BAŞKANIN ŞEHADETİ..! ve İ. FARUK BAYINDIR KİMDİR..? (O tarihteki yazımdır)

 

 BAŞIMIZ SAĞOLSUN..!   

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ Genel Başkanı, Sivas Milletvekili ÜLKÜCÜ LİDER, davasının adamı, çilekeş bir vatansever ve Türk Milliyetçisi ALPEREN Muhsin YAZICIOĞLU’nu ve 5 dava arkadaşını elim bir kaza sonucu yitirmenin, RAHMET-İ RAHMAN’A kavuşmasının elemini yaşıyoruz.

Kazanın duyulmasından itibaren, seçim çalışmalarını iptal eden tüm siyasi partilerimize ve Genel Başkanlarına ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına gösterdikleri hassasiyetten ve saygıdan dolayı, müteşekkiriz.

Yüce Türk Milletinin, Ülkücü Hareketin BAŞI SAĞ OLSUN…!

 BBP BANDIRMA YETKİLİSİ

       RAMAZAN NARİN

                                     BAŞIMIZ SAĞOLSUN..!

 BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ Genel Başkanı, Sivas Milletvekili ÜLKÜCÜ LİDER, davasının adamı, çilekeş bir vatansever ve Türk Milliyetçisi ALPEREN Muhsin YAZICIOĞLU’nu ve 5 dava arkadaşını elim bir kaza sonucu yitirmenin, RAHMET-İ RAHMAN’A kavuşmasının elemini yaşıyoruz.

Kazanın duyulmasından itibaren, seçim çalışmalarını iptal eden tüm siyasi partilerimize ve Genel Başkanlarına ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına gösterdikleri hassasiyetten ve saygıdan dolayı, müteşekkiriz.

Yüce Türk Milletinin, Ülkücü Hareketin BAŞI SAĞ OLSUN…!

 

Ramazan NARİN Yarından itibaren şu soruların cevabının bulunması gerekir...

1- Cep telefonumuza NEREDEYİM diye yazıp, kısa mesaj 7777'ye gönderdiğimizde, bulunduğumuz yer hakkında bütün bilgiler telefonumuza geliyor. Kaza Yerinde en az 10 cep telefonu vardır ve sağ olan İsmail GÜNEŞ'in de var.

Güneş, 20 DAKİKA KONUŞTU...

Bu sürede, teknolojinin bu imkanlarına karşın yerinin tespit edilmediğine, inanmıyorum. (Bu arada aveayı, türkceli yabancılara satanlar, alamadıkları doğru koordinatlar için bence düşünmeliler...!)

 2- İSMAİL GÜNEŞ hanımefendi ile konuşurken, BU KİM YAAA? diye bağırdı bir ara. Bu nedense eğitimsiz ACİL DOKTORUNUN, bayanın dikkatini çekmedi. Sormadı o'na kimi gördün? ne var?... Güneş'in konumu belli, sıkışmış ve yaralı. Erhan haricinde herkesin öldüğünü düşünüyor. Ama çevresini görüyor? Acaba çevresinde gezinen biri mi vardı ?

 3- KAYSERİ VALİSİ....Kazanın duyulmasından sonra bir açıklama yapmıştı ve bu açıklaması partinin genel merkezi tarafından dahi, dikkate alınmıştı. Ne diyordu? Muhsin YAZICIOĞLU iyi, bilinci açık ve hastaneye kaldırıldılar..?

Bu haberi kim çıkarttı? Bu haber yüzünden arama çalışmalarının karartıldığını düşünüyorum. Arama kurtarma çalışmalarını kim engelledi ve akşamın olmasını sağladı? Ve KAYSERİ Valisinden veya bu haberi TV lerden verenlerin bir özür veya yanlış anlaşılma özrünü duyan var mı ? KAYSERİ ne iş? Kaza mahalli için dikkatler, başka yere mi çekildi?

 4- Şehitlerin cep telefonları şimdi nerde? Neden deşifre edilmediler hala?

 5- Helikoptere, sivil havacılıktan o havada uçuş iznini kim verdi ?

 6- Helikopterin yakıt almaya gittiğinde yakıtını kim koydu, yakıt nerden alındı? bu kişinin, ikmali yapanın helikoptere teması oldu mu?

7- KAZA KIRIM bilgilerini ve bu bilgileri tüm dünya Türklüğü, tüm alperenler ve ülkücüler merak ediyor ve etmekle kalınmayacak... BİLİNE..!

 8- Başkanın yanında neden koruma polisi yoktu?

 9- Telekomünikasyon kurulu telefondan yer tespitini bir saat içinde yaptıklarını ve tam yerini ilgili birimlere bildirdik...diyor? Bu ne demektir?

 10- En son şehit olan İsmail GÜNEŞ'in kamerası, ses kayıtları, filmleri kamerası nerde?

 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP)’den, BANDIRMA BELEDİYESİNE  TEBRİK ZİYARETİ…

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezinin Bandırma yetkili temsilcisi ve geçtiğimiz mahalli seçimlerde BBP’den İl Genel Meclisi 1. sıra adayı olan Ramazan NARİN, yanında 2. sıra adayı Mehmet TOSUN ve eski MHP İlçe Başkanlarından Ali Nezih ERTAŞ olduğu halde, 07-NİSAN-2009 Salı günü Bandırma Belediyesine geldiler. Belediye'de, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan ONUR ve Dursun MİRZA tarafından karşılandılar.

 

Ramazan NARİN, Belediyeyi ziyaretlerin iki amacı olduğunu, 1.sinin 25.03.2009 tarihinde meydana gelen elim kaza veya suikastte hayatını kaybeden Genel Başkanları Muhsin YAZICIOĞLU’nun anısına seçim çalışmalarını yarıda kesmelerinden dolayı başta CHP ve Belediye Başkanı ile Meclisine teşekkür etmek, 2.si ise ; seçimi kazanan ekibe gelecek 5 yıl için, Bandırmaya faydalı hizmetler sunmalırı noktasında başarılar dilemek olduğunu belirtti.

 Ziyaret esnasında Ramazan NARİN, Genel Başkanları Muhsin YAZICIOĞLU’nu kaza sonucu değil, bir suikast ve kasıtlı bir ihmal sonucu kaybettiklerini, helikopter kazasının üzerinde sis perdesi olduğunu belirtti. Böyle düşünmelerinin nedenleri olarak ta, cep telefonu şirketlerinin kaza mahallini 1,5 saat içinde tam tespit edip gerekli makamlara bildirdikleri açıklamalarına karşın, ilgili tüm kurumlar ve öncelikle Başbakanlıkta kurulan kriz merkezinin ne yaptığı, şimdi merak konusudur dedi.

1- Cep telefonumuza NEREDEYİM diye yazıp, kısa mesaj 7777'ye gönderdiğimizde, bulunduğumuz yer hakkında bütün bilgiler telefonumuza geliyor. Kaza Yerinde en az 10 cep telefonu vardır ve sağ olan İsmail GÜNEŞ'in de vardı.

Güneş,            20        DAKİKA        KONUŞTU... Bu sürede, teknolojinin bu imkanlarına karşın yerinin tespit edilmediğine, inanmıyorum. (Bu arada aveayı, türkceli yabancılara satanlar, alamadıkları doğru koordinatlar için, bence düşünmeliler...!)

En dehşetlisi ise, iletişim şirketlerinin kaza mahallini nokta olarak 1,5 saat sonra belirlediklerini ve bu bilgileri başta genelkurmay olmak üzere, başbakanlık ve tüm ilgili kurumlara verdiklerini belirtmeleri. Oysa ki hepimiz medyadan canlı izledik ki, kaza mahalli günlerce karanlıkta kaldı ve ancak 6. gün kurtarma değil de olay yeri temizleme işleminin   gerçekleştiğidir.

2- İSMAİL GÜNEŞ, acil servisin doktoru veya hemşiresi olan  hanımefendi ile konuşurken, <bu k="" yaaa=""> diye bağırdı bir ara. (BU-BUNLAR KİM diye bağırdığı kişiler, o anda helikopterin beynini söken askerlermiş…)   Bu nedense eğitimsiz ACİL DOKTORUNUN, bayanın dikkatini çekmedi. Sormadı o'na kimi gördün? ne var?... Güneş'in konumu belli, sıkışmış ve yaralı. Erhan, haricinde herkesin öldüğünü düşünüyor. Ama çevresini görüyor? Acaba çevresinde gezinen biri mi vardı ? Ve bu hemşire veya doktor kimdi? Kimliği neden açıklanmıyor? </bu>

3- KAYSERİ VALİSİ. MEVLÜT BİLİCİ… Kazanın duyulmasından kısa bir süre sonra bir açıklama yapmıştı ve bu açıklaması herkes ve  partinin genel merkezi tarafından dahi, dikkate alınmıştı. Ne diyordu? Muhsin YAZICIOĞLU iyi, bilinci açık ve hastaneye kaldırıldılar..?

Bu haberi kim çıkarttı? Bu haber yüzünden arama çalışmalarının karartıldığını, KASITLA GECİKTİRİLDİĞİNİ düşünüyorum. Arama kurtarma çalışmalarını kim engelledi ve akşamın olmasını sağladı ? Ve KAYSERİ Valisinden veya bu haberi TV lerden verenlerin bir özür veya yanlış anlaşılma özrünü duyan var mı ? Neden KAYSERİ ve KAYSERİ ne iş ? Kaza mahalli için dikkatler, başka yere mi çekildi ?

4- Şehitlerin cep telefonları şimdi nerde? Neden deşifre edilmediler hala?

 5- Helikoptere, sivil havacılıktan o havada uçuş iznini kim verdi ?

6- Helikopterin yakıt almaya gittiğinde yakıtını kim koydu, yakıt nerden alındı ? bu kişinin, ikmali yapanın helikoptere teması oldu mu ?

7- En son şehit olan İsmail GÜNEŞ' in kamerası, ses kayıtları, filmleri kamerası nerde ?

 8-Başkanın yanında, neden koruma polisi yoktu ?

 9-İsmail GÜNEŞ, sadece bacağı kırık olduğu için  hemen ölmesi mümkün değil. Sakın o da BOYNU KIRILARAK öldürülmüş olmasın ?

10- İsmail konuşurken helikoptere üşüşmüş olanlar neden kurtarmacı değildi ? kim bunlar ? Bu esnada havada dolaşan diğer helikopter kimlerdi ? 6 kişinin öldürülmesi olayı aydınlatılmalıdır…!

 

GELELİM MHP KASETLERİNE ve İ. FARUK BAYINDIR’a : MHP siz bir meclis yaratabilmek ve böylece ANAYASANIN ilk 4 maddesini değiştirebilmek adına MHP ve tabanı ÜLKÜCÜLER üzerinde türlü entrikalar çevriliyor. Aralıklarla ortaya çıkarılan kasetler yüzünden, Türkmen Beyi MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ, 8 Mayısta İstanbul’da düzenlediği mitingte bu kasetlerin arkasında olduğunu ima ederek, bir ismi zikretti. İBRAHİM FARUK BAYINDIR !

Savcılık, Devlet Beyin suç duyurusu şeklinde araştırın bu röntgencileri ve tezgahlayanları çıkarın bu sizin, hükümetin görevidir…demesinden sonra soruşturma başlatmış. Sevindik ve inşallah failleri, ortaya çıkar.

FAİL olarak adı geçen İ.Faruk BAYINDIR kim diye bir araştırdım ben de…İlginç sonuçlara ulaştım. Bakalım, bakalım kimmiş bu muhterem ?

ZAMAN Gazetesinde, AKSİYON Dergisinde tam bir sayfa haber olarak yayınlanıp reklamı yapılmış, eski mesleği BAKKALLIK olan ama kayınpederi Ahmet ÖZBEY uluslar arası uyuşturucu kaçakçılığından sabıkalı olan birisi. 58 milyon dolarlık yani 92 trilyonluk özel uçağı-jeti ve Amerikalı bir iş ortağı olan bir işadamımızmış. Böylesi bir jet, Koç-Sabancı-Doğuş… hiçbir holdingte yok bu arada… Verdiği vergilerin toplamını sanırım, Maliye Bakanı bir gün açıklar !

Bi ara adını da iki kere değiştirmiş ! neden ihtiyaç duyduysa…İbrahim BAYINDIR olmuş, FARUK BAYINDIR olmuş. Şimdi İBRAHİM FARUK BAYINDIR…? AKP li bakanlar ERTUĞRUL GÜNAY (eski solcu) ve Binali Yıldırım ile çok poz vermiş, resim çektirmiş birisi…İstanbul Küçük Çekmece de AKP’nin Belediye Meclis üyeliğine yükselmiş ama, bunu yeterli görmeyerek, bu dönem AKP den İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili aday adayı olmuş birisi. Sanırım işbu kaset hizmetlerini, belki de ADAY olmak adına vermiş olabilir ama nedense ADAY gösterilmemiş Allahtan.

UZANLARIN, Rumeli Havacılık’a ait bir hangarını kiralayarak ve SİNDEL Uçuş okulunu satın alarak HAVA Ticaretine girmiş. Ticari hayatında en çok, Bora Jet Exclusive Charter A.Ş. şirketini kullanıyor. UÇAK filosu var. Mega Trans Ulus.Nak.ve Tic.ve San.A.Ş.’nin sahibi olan kayın pederi Ahmet Özbey’in ve karısı Betül Özbey Bayındır’ın şirketini de, genel müdür sıfatı ile devralmış… Daha sonra Adana’da bulunan Tarkim Uçuş Okulu’nu da satın alan Faruk Bayındır, Tarkim adını Orhan Air olarak değiştirip, (isim değiştirmeye pek meraklı ?) İstanbul’a taşımış. Borsaya kote şirketlerin sahibi olduğu için sermayesini ve netliğini TMSF daha iyi bilir veya MALİYE…Bakkallıktan, bu katrilyonluk servetlere ulaşan bir adam, nedense AKP den Belediye Meclis üyeliğini tercih etmiş önce, devamında da milletvekili olup dokunulmazlık zırhını da istemiş ama… seçim bölgesinde tanınmadığı için olacak 25 tanecik delegenin oyunu alabilmiş, bu yüzden de milletvekili olma şansını yitirmiş. Yazık adama yani vah ! vah ! Daha hakkında nice bilgiler var, günü geldikçe paylaşacam. FARKLI ÜLKÜCÜLÜK ! diye bir site kurup (ÜLKÜCÜ tabanı karıştırmak ve onları kışkırtmak için olduğu alenen belli olan) Amerika’dan yayın yaparak, Türkiye’de bu kaset operasyonlarını tertip ettiği, şimdi bu sitesi kapatılınca başka bir site ile tertiplerine devam ettiği veya finansını karşıladığı veya yayınlanmasına aracı olduğu gibi pek çok iddia da dolaşıyor ortalıkta. Savcılıkça yapılacak soruşturma sonucunu bekleyeceğiz ! Bir de AKP’ ve Sayın Başbakanın vereceği cevapları bekleyeceğiz. Belki de ESKİ ÜLKÜCÜDÜR değil mi ?

Bir de Sayın Devlet BAHÇELİ bu ismi neden sordu sayın Başbakana ve sayın Başbakan neden hala cevap vermedi buna ? Siz merak etmiyor musunuz ? <NOGAYTÜRK>

.

 

 

 

( Muhsin Başkanın Şehadeti...ve İ.faruk Bayındır Kimdir..o Tarihteki Yazımdır başlıklı yazı NOGAYTÜRK tarafından 3.10.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.