GENÇLİK TEHLİKELİ BİR YOLDA

 

Gençler tarihini, töresini bilmediği gibi, saygıyı, sevgiyi de günden güne bitiriyorlar.

 

Büyük şehirlerde gözle görülen olumsuz davranışlar her gün biraz daha az nüfuslu şehirlere, hatta kasabalara bile yansıyor. Herkes kendi derdinde, daha doğrusu zevkinde, sefasında.

 

Büyük düşünmeyen, günübirlik düşünen, basit görgü ve insanlık kurallarını bile ihlal eyleyen, teknolojinin uşağı durumuna düşmüş, eğlenmekte sınır tanımayan, boş zamanını boş işlerle tüketen bir nesil görünürde olan.

 

Tedbir alınmazsa, bu şekilde çoğalan nüfus da ileride menfi sonuçlara sebep olacak. Bir yerlerden başlamak, düzgün ve düzenli davranışları, alışkanlıkları gençlere kazandırmak gerek fakat nereden nasıl başlanacak ve kimler başlayacak bu hayırlı hizmete?

 

Dinini, tarihini, milli değerlerini, büyüklerini, milli hedeflerini bilen bir gençlik için herkes görev başına...

 

Yarın değil hemen lütfen...

 

Fikri HAKLI

 

 

( Gençlik Tehlikeli Bir Yolda başlıklı yazı Fikri HAKLI tarafından 31.01.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.