Alaca Belediye Başkanlığından

ŞAİR-YAZAR DURDU ŞAHİN’E 35. SANAT YILI ARMAĞANI

 

 

Çorum Alaca’nın Türkiye çapında tanına şair- yazarı Durdu Şahin, 35. sanat yılında Alaca Belediyesi tarafından da bir plaketle ödüllendirildi.

 

Alaca’da Alaca Belediyesi adına yayınladığı dergiler, düzenlediği konferanslar, Alaca ve Alacalıyı ilgilendiren konularda Alaca Belediyesi yetkililerine yardımları, Alaca Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkilerine desteği sebebiyle Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz tarafından verilen plaketi, başkan adına özel kalem müdürü Mücahit Gürsoy sundu.

 

Belediye Başkanı adına plaketi sunan özel kalem müdürü Mücahit Gürsoy, “Durdu Şahin ustanın belediyemizin kültür ve sanatla ilgili her faaliyetinde bir şekilde desteği ve yardımı vardır. O Alaca ve Alacalı adına gerçekleştirilen her kültür-sanat- edebiyat faaliyetine mutlaka katılıp katkıda bulunur. Kendisinin sadece ilçe ve ülke genelinde kültür ve sanata yaptığı hizmetleri değil aynı zamanda doğrudan Alaca Belediyesinin kültür faaliyetlerine katkı ve destekleri de unutulacak gibi değil. Bu vesile ile Durdu Şahin ustayı şahsım ve Belediye Başkanımız adına kutluyor, hizmet ve gayretleri nedeniyle kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Durdu Şahin de kendisine sunulan plaketi son derece manalı bulduğunu belirterek, “kültüre,  sanata, edebiyata, her türlü kültürel faaliyetlere destekleri nedeniyle Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve Alaca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahit Gürsoy’a teşekkürlerini iletti.

 

( Durdu Şahin'e Plaket başlıklı yazı Fikri HAKLI tarafından 1.02.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.