Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

Güzel bir şiirdi. Kutlarım Önder kardeşim Selam ve sevgilerimle
Sayın ÜNALAN, Bolca fotoğraf, video, mükerrer ses ve müziklerle bezediğiniz güzel şiirinizi zevkle okudum. Doğrusu şiiriyle bu denli uğraşıp, noktalamaları koymamakta ısrarlı davranan bir "yazın" adamının ruh halini anlamakta da güçlük çekerim ve kendime hep sorarım: "Yahu iyi araştır, TDK bir zamanlar kelime yenilemelerinde çokça ve habersizce yaptığı gibi; şiirlerde noktalama işaretlerini yasakladı da bizim mi haberimiz yok, diye. Ama maalesef ben bulamadım; siz biliyorsanız lütfen bana da bildiriniz ki, bu konuda da sıkça yazıp durmayayım. Yukarıda da belirttiğim gibi, şiiriniz güzeldi ve hazla okudum.Yorumumu sâde bir tebrikle kısaca kesmemek için (hoşgörünüze sığınarak) biraz da yârenlik yapmak istedim. Yeniden tebriklerimi arzeder, gözlerinizden öperim... (Aksakal)
Sitemi, dürtüsü, duygulu örgüleri, hece ve kafiye düzeni (noktalamalar hariç) gayet güzel olan SON LİMAN şiirinizi zevkle okudum. "Devâsâ" (dev gibi- çok iri) kelimesinin de ortadan bölünme maddi hatası dışında hiçbir özrü bulunmayan şiirinizden haz aldım ve "güne" çok yakıştırdım. Rabbim tekrarını nasip etsin temennilerimle tebrik eder, saygı ve muhabbetle gözlerinizden öperim... (Aksakal)
Sevgi dünyanın en güzel şeyi kıymetini bilmek lazım . Güzel bir hece şiiri dökülmüş yürekten . Yüreğinize emeğinize sağlık kutlarım . Saygılarımla .
Kalemine ve yüreğine sağlık değerli şairim
Üstadım yine muhteşem bir şiir ile sayfanız süslenmiş.Çok ama çok güzeldi her zaman ki gibi.Tüm kalbimle canı gönülden kutluyorum güçlü ve usta kaleminizi.Selam ve saygılarımla...
Dost yüreğine kalemine emeğine sağlık selam ve saygılar
Dost yüreğine kalemine emeğine sağlık selam ve saygılar
Güzel bir şiirdi, kutlarım değerli hocam, değerli kardeşim Selam ve saygılarımla
Güzel bir şiir kalemin daim olsun Önder kardeşim Selam ve sevgilerimle
Var Olsun Yüreğin. Yalnız bir şey var. Yere göğe sığmadım mümin kulumun gönlüne sığdım diyor yaratan. ve senin ifaden de yüreğinin küçüklüğü geçiyor. Yüreğin büyük farkına var güzel ablam :)
dost güne düşen güzel eserini cani gönülden tebrik ederim daha nice güzel eserlere dileğiyle selam ve saygılar
umudun güçlü çağrısı ve yaşama coşkusu. ölüp de dirildiğimiz her hece ve vuku bulan sızılardan arınıp yeniden yola düştüğümüz. kutluyorum bu güzel şiirini dostumun. var ol. selam olsun dost yüreğine.
Şiir yazmak kadar ,düz yazıda da mahirsiniz . baştan sona bir duygu akışı içinde ,kimi zaman derin düşüncelere dalarak okudum yazınızı. Kalemin kaviliği her kelimeye,kurulan her cümleye farklı anlam yüklüyor. Yüreğinize sağlık. Allah'a emanet olun. Saygı ve hürmetlerimle
Şairin zamanı geniş,uzun boyutludur ,mekan üstüdür anlam derinliği. bazen bir anı bir kaç yıl yaşar gibidir şair. duygusu,kurgusu masal ötesi,efsanelere sığmayan şahikasıdır geçmeişin. şiirle göçer,şiirle hicret eder koca çöl ufuklarından, mecnun,leyla aşkına coşku coşkudur sevdası hemde ezeli hemde ölümsüz. Hocam yine daldım ,yine kendimden geçtim İyi ki varsınız. Allah'a emanet ediyorum. Saygı ve hürmetlerimle
Dost yüreğine kalemine emeğine sağlık selam ve saygılar
Dost yüreğine kalemine emeğine sağlık selam ve saygılar
Sevda denizine dalmaya gör çırpındıkça batarsın . Ellerinden tutan biri yoksa . Anlamlı ve duygu yüklüydü dizeler . Kutlarım kaleminizi saygılarımla .
Allah rahmet eylesin. kayan yıldızlardan alacaklıyız hele ki evren bile üzgün iken bunca zamansız gidişin yasını tuttuğumuz. vefalı yüreğinize sağlık hocam. selam ve dua ile.
bir kez soğudu mu insan hele ki en dertli an'ında derdine derman değilken sevdiği insan, kim olursa olsun azat ediyoruz yüreğimizden. yüreğine sağlık dostum. adımız bile yabancı yeri geldi mi hele ki dünya ve sevdiğimiz insanlar bize yabancı muamelesi yaparken... selam ve saygılarımla.