Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

bu bölüm çok hüzünlüydü hocam duygulandım dinlerken tüylerim ürperdi ne üzücü anlar yaşamışsınız yüreğine sağlık saygılarımla her daim selamlar gönülden hayırlı geceler diliyorum
Ve aleyküm selam değerli abim selamı yayalım der peygamberimiz ne güzel
Usta kalemlerin yüreğine, emeğine, kalemine sağlık. Kaleminiz hiç susmasın inşaAllah. Memnuniyetle katılır ve onur duyarım efendim. Selam, saygı ve dua ile.
Evet Adem Efiloğlu hiç bir düellodan şükür kaçmaz lakin iş çok :( sevdim bu seriyi yakında alırız ifadeni Mehmet bey teşekkür ederim bu güzel seri için
Abi kusurumu bağışlayın bende müdavim oldum atışmanıza Kurtlar sofrasına düştük sonumuz hayrola diyerek Fikret abi kendin yorma kızarım Abi demem şiir ile bozarım Ellerimle sana ferman yazarım Hele beni lafa karda göreyim Adem hoca sakın pusuya yatma Gizli gizli sinir olup kaş çatma Beni ustaların önüne atma Er meydanı gel bir yorda göreyim Sami amca yaşın Kemal'e ermiş İhtiyarlık sende postunu sermiş Beni allah başan dert diye vermiş Torunu sev eve durda göreyim Ustalara hoş görü ve saygılarımla
Şairden şaire selam hem de kelam ile beraber aldık kabul ettik değerli kardeşimden aleykümselam var olasın...
Siz hep atışın mutlaka sevgi saygı çerçevesinde olacak bu ondan eminiz lakin güzel eserler çıkıyor Türk Şiirine ve edebiyatına var olasınız yürekten kutluyorum hepinizi...
Allar rahmet eylesin babamın da, dayımında adı Ahmet Eşimin oğlunun adı da Ahmet :) Ben çok severim bu ismi Ahmet hocam Velidirrr onlar veli... Kutlarım selam ve saygılarımla
Selam olsun yazana yazdırana Kutlarım adaşım Selam ve saygılarımla
Tek tesellim yine sandığımda saklı umutlarım Sandığımdan da çok öte bir isyan Feveranları gömülü ümitlerin, Sonrasını bilmediğim bir rüyadan uyanmasam keşke Ve anmasam asla ölümün adını, Sanır mısın ki tek tutuklu lehçeyim İsyan pazarında beşerin, Yeter ki teğet geçsin şu bitmek bilmez hüzün. Ah şairem. Yine ne enfesti satırlar... Yüreğinden öpüyorum bu güzel misralarin. Oldukça okutturdu kendini... Sevgiyle Hocam.
Kınamaktan başka şeyler de yapılıyor şairem. Mesela sosyal medyada inanılmaz bir vatan kurtarıcı olanlar, profili bayraklarla donatanlar derhal siyasete meyledenler... Çok duyarlı memleketiz çok. Sosyal medyanın bu insan gazını almaktan başka hiç bir etkisinin olmadığını bu konuda ah(!) bir anlayabilseydik. Kalkıp en yakın şehit ailesine gidi, bir tas çorba ve derin dertleşme yapsak; sanırım gönüllerde daha iyi.yer eder daha kaliteli bir iş yapmış oluruzz... Duyarlı yüreğinize sağlık. Ders vericiydi. sevgiler.
Yine çok güzel bir anlatım ve çok güzel bir şiir Gönülden kutlarım değerli kardeşimi Şair yüreğe selam ve saygılarımla
Kalem dostum emeğine yüreğine kalemine sağlık yazan kalemin dert görmesin selam ve saygılarımla
Nedir fark dediğimiz. Kaş göz... Sonra akıl bilgi havuzu. Yaşamı yaşam tarzı... Kalbi. Bunlar farklıdır. kimi zengin kimi fakir. Ama maalesef bir gerçek var ki; zengin de fakir de kara gözlü de yeşil gözlü de son merasimde aynı kıyafeti giyecek... Son merasim günü bile farklı olsa da işte tek aynılık bu! Ama bütün farklılıkları ortadan kaldıran tek aynılık... Yani insan farkını gün yüzüne çıkaracak ne yaparsa yapsın; son gerçek bütün farklılıkları silip atıyor. bu kadar net... Kutlarım şiirinizi. Yine güzel iç sesiydi okuduğum. Selamlar Şair.
Manalari derim bir şiir ne mutlu böylesi sairlerimiz var eyvallah kardeşim selam ve dua ile
hüzün umutlardan medet bekliyor şiirde yıkılan hayallerini arar gibi adeta yalvarırcasına yüreğin dert görmesin canım arkadaşım yine duygulandırdın beni kutluyorum en içten yüreğimle sevgilerimle can arkadaşım selamlar gönül dolusu
Şimdi doğru oturup doğru konuşmak gerekirse... Ustam inan bana bu güne kadar karşıma senin kadar dişli bir rakip çıkmadı. Bu kadar kısa zamanda bu kadar mükemmel bir şiirle karşılık vermek için gerçek manada atışma ustası olmak gerekiyor ki o ustalığı sende fazlasıyla görüyorum. Tabii ki bu size cevap yazmayacağım anlamına gelmez. Cevap mutlaka gelecek. Lakin nasıl anlatsam bilemiyorum. En büyük ozanlar, aşıklar bile eskinin pehlivan tefrikası gibi bir türlü sonu gelmez atışmalar yapmazlar. Öte taraftan bizler bir kapıyı araladık siz, Adem Bey ve ben olarak...Bu kapıdan biraz da genç yeteneklerin girdiğini görelim değil mi? Selam ve sevgilerimle.
Az sonra kopacak olsa da kıyamet Ben hepten ölü bir imgeyim, Ne denir ki böylesi güzel bir anlatıma... Tebrikler Gülüm hanım.
felsefi yönden insanın insandan organik olarak farkı gözükmez amma akıl,yapım üretme,yönetim gibi hallerde insanlar arasında çok fark vardır.Dağdaki çobanla,köydeki köylü ile bilim sahibi,sanatkâr yaratıcı,klavuzda yetenekli insanları kırar böyle şiirler sınıf atlamayanları sevindirir.mamafih dişe dokunur bir eser olmuş tebrikler.
Şiir ilhamınız daim olsun hocam nicelerine inşallah Tebrik ve saygılarımla