Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum Atışma Online Üyeler

Etkili Yorumlar

İnsan ne zamana kadar sevebilir sorusunun cevabı sizin için son nefese kadar olsa gerek. Tebrik ediyorum. Kaleminize gönlünüze sağlık. Esen kalın.
Nefsin vitesini sakın ha boşa alayım falan demeyin. Nereye çarpacağı belli olmaz. Tebrik ediyorum. Kaleminize gönlünüze sağlık. Esen kalın.
Haydi maşallah diyelim hep atsın ki şiirler yazılsın
Şiirle Sizlerle Yarama Bir şiirle Sizlerin gülümsemesini bastım Yaralarımı duvara astım bazıları küçümsüyor ama şiir çok sorunun cevabı ve ilacı. Devam edin yazmaya, saygılarımla.
Eyvallah Bilal'i Habeşiyi nezdinizde yine andık sağ olunuz. Ben Alp Beye kısa bir cevap vereyim sorusu hakkında. Duayı, ibadeti, Kuran okumayı sevap olarak 100 üzerinden değerlendir. Bunları kendin yaparsan 99 puan alırsın. geri kalan bir puan da sana öldükten sonra yapılandır. Yani asıl iş kendin yapman fakat dua ve rahmet kapısı sonuna kadar kapanmıyor. Az da olsa bir ışım sızıyor. Rakamlara takılmayın afakidir rakamlar. Onun değeri kıymetini sadee Allah bilir.
Şiir oldukça güzel ama şiirin başlığında eksiklik var. ''Nasıl Ki Şair İştigal Sevmekle Ve Yazmakla...'' olmaz. ''Nasıl Ki Şair İştigal Eyler Sevmekle Ve Yazmakla...'' veya ''Nasıl Ki Şair İştigal Eder Sevmekle Ve Yazmakla...'' olmalı. Tek başına ''İştigal'' bir mana ifade etmiyor bu cümlede. Selam ve saygılar.
Deniz deryalar mürekkep olsa, bütün ağaçlar kalem olsa, yine yazamaz, anlatmaya ne dil yeter ne ömür yeter, Çok anlamlı konuya değinmişsiniz, Gül kokulu dizeler emeğine yüreğine sağlık hocam, saygılar selamlar.
Türkmenoğlu sanma ki Kardelen'i unuttum Fatma Bacı ve size şarkılardan fal tuttum Sorunlar olsa bile masallarla uyuttum Her şey gayet yolunda sorun bizi salmadı Edebiyat Evi Ailesi şiirini tekrar düzenledim, sizi de ekledim hatırlattığınız için sonsuz teşekkürler. Harika duygularla yazılmış muhteşem güzellikteki yürek sesinizi gönülden kutluyorum tebrikler efendim. En içten selam ve saygılarımla.
Rabbım ibret alan kullarından eylesin cümlemizi Hayrullah Bey kardeşim. Selam ve hayır dualarımla.
Elem keder görmesin vefa dolu yüreğin Kabul olsun dünyada ne istersen dileğin Dostluklar daim olsun Rabbimizden dileğim Her şey gayet yolunda haset bizi bulmadı. Yüreğine emeğine sağlık değerli hocam güzel eserinle bizleri onura ettin çok teşekkür ederim kaleminiz daim olsun inşallah selamlar saygılar sunarım Allah’a emanet olunuz esen kalınız.
………. Yüreğine emeğine sağlık değerli hocam anlam dolu güzel eserinizi beğeniyle okudum tebrik eder hayırlı çalışmalar dilerim kaleminiz daim olsun selamlar saygılar sunarım Allah’a emanet olunuz esen kalınız
………. Yüreğine emeğine sağlık değerli hocam anlam dolu güzel eserinizi beğeniyle okudum tebrik eder hayırlı çalışmalar dilerim kaleminiz daim olsun selamlar saygılar sunarım Allah’a emanet olunuz esen kalınız
Türkmenoğlu kalemin kaim ve daim olsun Hayır ile yad eden kendisi hayır bulsun Edebiyat Evi'ne bugün mutluluk dolsun Her şey gayet yolunda kimse bize gülmedi. Nuri Baş. Gönlüne sağlık değerli üstadım. Çok güzel anlatmışsınız Edebiyat Evi'ni. Acizane yukardaki dörtlük de benden katkı olsun. Selam ve saygılarımla.
sizinkine benzemedi yukarıya almayın. DUYURU: Hece şairlerine vereceğim bir ödev Biraz zorlu geçecek bu geceyi bekleyin Edebiyat adına kazanç olacak bu ev Az kaldı açıklarım siz de gelip ekleyin İyi yazan kazanır şiirine üç yorum Yatmadan çok düşündüm işte böyledir durum. İsim isim arkadaşlarınızı anmak çok güzel, örnek bir davranış herkesin karakterini daha iyi tanır okuyanlar. Ben beğendim tebrik ederim.
Evett şair şair deyip geçmemek lazım, Şair bazen fırtına olur kopar, Bazen gönüllerde gül olur açar, şair sebepsiz yere gürlemez, Bir şairin dediği gibi , Güldüm ağlattılar ,Sevdim aldattılar,Sarıldım bıraktılar ,Sağolsun sevenler ,sevilenler beni zorla şair yaptılar.. Demekki şairin derdini bir tek kalem anlarmış, oda olmasa içimizi kime dökeceğiz, Anlam dolu dizeler emeğine yüreğine sağlık canım arkadaşım, Selamlar ilham dolu yüreğinize. 🌹❤
Yoğun bir sevgiyle serili ömrün Sararan yüzünde çiçeklerin Yeniden açmanın yeniden doğmanın da ta kendisi Şair ya da şiir deyip de geçmemeli Tüm ömrünü adamışken sevgi denen o yürek iklimine Dünya şiir günümüz kutlu olsun, her günümüz şiirlerle dolup şiir gibi geçsin!... Şiir günü size daha da coşku getirmiş, kutluyorum tebrikler efendim. En içten selam ve saygılarımla.
Künyemdeki ismim Sedef kakmalı yüreğimden taşan deli mevsim Müspet bir ruhsa kazıdığım Hece hece yanılsam da kimi zaman Varsın ihya olsun dünya ve insan Kandırmadığım kadar kazdığım iğneyle o kuyu İçine düşülesi şu şaşkın ruhu Güncelleyen her şiirde Tebessüm ehli mizacımda saklı elbet Koştuğum umutla Serpildiğim ufku Yaşanır kılan Mevla’mın izniyle Müteşekkirim kadere… Duygu dolu yüreğinizden süzülüp gelen ihlâs içinde harika duygularla yazılmış muhteşem güzellikteki yürek sesinizi gönülden kutluyorum tebrikler efendim. Gönlünüze ve kaleminize sağlık diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun ve yolunda gitsin inşallah. Sonsuz selam ve saygılarımla. Esenlikler dileğiyle.
Özden im Türkmenoğlu yad eylemiş bizleri, Şeker şerbet misali baldan tatlı sözleri, Edebiyat evinden silinemez izleri, Her şey gayet yolunda gülen yüzler solmadı. Bu dörtlük te benden olsun hocam şiir tadında iyilikler güzellikler esenlikler diliyorum saygılar selamlar
Türkmenoglu üstadin kalemi cok mahirdir Bazen kayb olur gider hem batin hem zahirdir Dostlarina güvercin hainlere kahirdir Her sey gayet yolunda, ac kalsada calmadi
Hz Bilalin çocukları yok arkasında dua Selâm gönderen bir ümmet var, Bizim çocuklarımız olduğu halde fatihasız gideceğiz, İmanın olduğu yerde Şeytan girmez, olmadığı yerde yüz çocuğun da olsa duadan yoksun gidecek, Rabbim arkamızda dua edecek bir nesil bırakmayı nasip eylesin, Emeğine yüreğine sağlık hocam saygılar selamlar...