Biliyor musun ? fala baktırdım bu gün. Merak etmediğini de biliyorum ama engel de olamazsın ya sözlerime . Ne var sa içimde kalan ne var sa yüzüne karşı sustuğum söylerim ben .Söylicem de .Mecbursun dinlemeye . ..
                Unutacağım tamam ama ne yapiyim falcı arkadaş gene bildi seni .Harf verdi , hemen sen de aradım .Tamam tesadüf belki , olsun sensin o gene de .Yol var dedi 2 kişi girecekmişiz . Geleceksin .biliyorum duysan beni gelirdin belki de , gene de ben öyleymiş gibi yaptım.Beyaz bir yol var dedi , bak gene bildi gelinliğin de çıktı.
                Ne falmış be , hep istediğin gibi olmuşum , deme .OLMADI zaten . -eee dedim -ee ... Seni sevmiyor ama dedi ....
                Falcı bu inanılmaz ki demi .Her dediği çıkacak değil ya bu da çıkmayıversin .
                 Sonra düştün gene aklıma resimlerine baktım .Hala aynı masumiyet aynı bakış , o kadar yıl geçti be biraz çirkinleşir insan ,bakışları felan değişir en azından eskisi gibi bakmaz.! Umudum yok sana karşı ,hem sen de yoksun ki. Meraklı bir sürü umrumda olmayan insanlar okuyor bunu .Bıkmışlardır zaten senden ,her yerimde seni görmekten .Bakma öyle deli değilim , unutamadım o kadar ,,,
                Mutlu bir çift gördüğümde neler hissettiğimi bir tahmin edebilsen , ah bir yaşasan.. Ya da boş ver bunları .
 Bir kere olsun şöyle önümden geçsen , zaten tanımazsın beni görsen ama, 10 sanıye göz göze gelsek , sonra sen hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etsen .. Ya da etme bana uyar . Biraz daha kalabilirsin yani..
               Suçlusun aslında da bakma söyleyemiyorum , ne mi yaptın ? Şöyle bi düşündüm de , sen hiç bir şey yapmamışsın , ben kafayı yemişim ben kendimi yalnız bırakmışım , ben hayal etmişim . Tabi ki suçun yok .Ne dediğimi ne yaptığımı bile unutuyorum sana bakınca .Gene unuttum... 
Eğer kalbini kırdıysam ..
Özür dilerim.. 


( Gene Mi Sen başlıklı yazı esperad tarafından 26.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu