Bebeğime mektuplar


Dün yine senli günlerden konuşduk meleğim. Gece yine seni düşündüm. Gerçi bahsin geçmediği tek bir gün bile yok. Hep yanımızda gibisin aslında yokluğundan öte varlığını tatmış gibiyiz. Delilik gibi sanki hayallerim. sen ve ben. Ötesi yok benim için ya sen yada sen.
Bana gelmeyeceğini kabullen diyorlar, yok artık daha neler. Daha geçen dün doktor bile senin hiç gelmeyeceğini söyledi. Hıh o nerden bilecek. Banane ben anlamam dinlemem yitirmem umudumu asla. Bazıları ne derse desin umrumda değil. Ben seni anlatacak ve seni yazacağım. Bıkmadan usanmadan.. İnadına hayat mücadelem bu.

Dün anneanenler de bahsettik senden. Bir dayın var tanımalısın alem adam valllahi. Hani o yeni doğmuş bebelere mama pişiren dediğimiz. Yakında uzman diyetisyen olacak bakalım. Neyse diyor ki; seni salıncakla ilk kendisi tanışdıracakmış. Söz aldı hepimizden. Patiklerini ve yeleklerini teyzen örecekmiş. Henüz taze gelin anlamaz gerçi o el işinden ya heves işte. Ananeni anlatmaya gerek varmı bin bir türlü hayali ve meşgalesi içinde en büyük destekçim. Bir de koca ninemiz var, çakır gözlerini sana verecekmiş. Ömrü yetsin diye dua etmekde ah bir bilsen.

Hele bir baban varki tanıdığım en mükemmel adam. Mevla bana eş olarak hayatımın en büyük şansını verdi . Emin ol tanıdığın en muhteşem insan olacak . Zekasına ve becerilerine sahip ol başka bişey isteme zaten..

İşte böyle meleğim her doğan günde sen varsın. Seni bekliyoruz tam oniki senedir.
Minicik bir dünya kurdum içimde, adını hayallerim sen ve ben koydum. Seni düşünerek, elbet bir gün geleceğini hesap ederek yaşıyorum .belkide yaşam gücümü tamamen senden alıyorum. Bekliyorum… bekliyorum…Daha fazla bekletme umudum.

Annen...




( Hayallerim Sen Ve Ben başlıklı yazı NazlıKaragöz tarafından 6.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu