Sessiz kalan yerleri şiirlerimizle konuşturmalıyız ve sessizliklere renk vermeliyiz. Sessiz kalan sessizlik, sonsuzluğun karanlığına mahkum olmuş demektir.
Gönlümüzce uyandırmakta olalım şairlerim.
Gönlümüzce renk verelim sessizliğin mahkumlarına, verelim ki zengin ihtişamlı duyarlılığa kavuşarak, erişilmez olsunlar. Sönmez olsunlar sevgisizce, yerini sevgiler alsın sessizlikler.
Yazalım, yazdıralım can-ı gönül dost kalemlerimiz. Zenginleşiversin birden, ihtişamına kavuşsun herşey, sessizlikler içerisinde kalan heryer ve her köşe bucak renklensin yazdıklarımızla konuşsun sessizliğin aksettiği günde, gecede, yılda, asırlarda.
Gönül verelim zenginler olan sözcüklerimizle, şiirlerimizle, yazılarımızca ve öykülerimizce zenginleştirelim şair dünyam. El verelim, gönül verelim, köşe bucak sessiz kalan sessizliklere.
Verelim gönlümüzü, verelim duyarlılığımızı, verelimde kalmasın geride herşey, eşitlik yaşansın, haksızlıklar bitsin ki kalmasın dertli kederli her köşe bucak. Kendimizce zenginleştirelim dostlar, gönlün eskitmeyen şairleri kendimizce ve kendinizce zenginleşsin heryer.



~~ Mehmet Taş ~~
( Sözcüklerimizle Zenginleşiversin Her Köşe Bucak Sessizlikleri başlıklı yazı mehmet-tas tarafından 7.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.