Hani büyümek için acele ederdik ya bir zamanlar.Büyüyüp kocaman adam olmak..Herşeyimiz olacaktı bize ait ve herşeyin sahibi olacaktık.Okuyacaktık,öğretmen olacaktık,doktor olacaktık.Hızlı aksındı zaman.Toz pembe hayallerimiz vardı yarınlara dönük.Herşey nede güzeldi..
Zaman çok hızlı aktı.....
Ve yine o zamanlar masumduk hepimiz.Oyunlarımız vardı en doğal haliyle.Yoktu riyakarlık ve hiçbir sahtelik.Çelik.çomak demirbaş oyunlarımızdandı.Yakalambaç ve saklambaç ta oynardık zaman zaman.Saygı duyardık birbirimize,ve önemliydi arkadaşlarımız.
Zaman çok hızlı aktı.....
Anne,baba ve büyüklerimize hürmet ve saygı hakimdi.Onların yanındayken edeb ve şiarımızı muhafaza ederdik.Hata yapmamak adına azami çaba sarfederdik.Onlara halel getirmemek için her adımımızı itinalı atardık.Önce edep derdik...
Zaman çok hızlı aktı.....
Şimdi büyüdük.Kocaman adam olduk.Yıllar hızına yetişemediğimiz süratte aktı.Zaman ne verdi bize ve beraberinde neler götürdü bizden.Önce oyunlarımız değişti.Oyunlar sanallaştı.Coşku kalmadı bir kere.Hissizleştik ve duyarsız hale geldik.(Getirildik)Bilgisayarlar aldı çocuklarımızı.Eve girdiğimizde bizi karşılayan çocuklarımız yok şimdi.
Zaman çok hızlı aktı....
Büyüdük dedik ya şimdi.Yeni yeni dostlarımız var.Kalplerimizin müşterek attığı güzel dostlar.Sendeyaz.bizdeki dostlar.Kalem dostları.Eşsiz sunumlarını bizlerle paylaşan dostlar.Ve bizi bu bağlamda eğiten üstadlar.O eski çocukluk günlerimizdeki lirizmi bize yaşatan dostlar.Tüm güzellikler sendeyaz.biz ailesinin olsun.
02.03.2009 Ferizli/SAKARYA

NOT: Bu kadar üstadımın arasında yazı yazmak haddim değil.Ama affınıza sığınarak yazıyorum.
( Büyümek Diye Bir Şey.. başlıklı yazı mehmet-sahin tarafından 2.03.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.