Sevgili Peygamberim

Sevgili Peygamberim,
Kalbimde senin yerini,sana olan sevgimi sayfalara sığdıramam.İnsan sevdiğini sevdiğine söylemezse bunun bir anlamı olur mu? Sana olan sevgimi nasıl anlatayım.Seni ne kadar çok özledim ki bilemezsin.Seni bir kere rüyamda görebilsem,sana olan hasretimi,sana olan özlemimi dindirebilsem.Ey Sevgili,çocuk kalbimle hayal ediyorum seni.Seni görmeden bana seni sevdiren,senin sevginle içimi dolduran rabbime her gün yüz binlerce şükrediyorum.Bütün benliğimle ötelerden beri aradığım sensin.Gece uykuya daldığımda rüyalarıma gel gel diye dualarımda seslendiğim sensin.Gel de sana olan hasretim tükensin.Mutluluk belirsin gözlerimde.
Sevgtili Peygamberim,gül kokulu efendim.Sizi görmeyi,sizin yaşadığınız devirde yaşamayı,sizin yanınızda olmayı o kadar çok isterdim ki.Keşke Hz.Bilal ve Hz.Ebubekir ve o zamanın çocukları gibi ben de seni görüp o gül kokunu koklasaydım.Keşke elimde olsa da zamanı geri alıp seni görsem o zaman dünyanın en mutlu insanı olurdum.Senin o gül kokunu doyasıya koklamak,senin için övgü dolu şiirler yazmak,kıyamet gününde de Rabbimin izniyle senden şefaat beklemek ümmetinin hakkıdır Ya Rasulallah.Ne olur bizi de ahirette şefaatinden mahrum bırakma Ey Nebiler Nebisi.Hayranım efendim güllere terinizdir diye.Gökteki aya hayranım efendim mübarek yüzünüze benziyor diye.İncilere hayranım efendim mübarek dişinizdir diye.
Karanlık dünyamızı aydınlattınız.Bir güneş gibi doğdunuz efendim.Cennette komşumuz olma umudu ve dileğiyle bu mektubu yazıyorum.Dualarınız bizden.sevginiz kalbimizden hiç eksik olmasın Ya Rasulallah.
( Sevgili Peygamberim başlıklı yazı ayşegül tarafından 6/14/2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.