SAVAŞ SÖYLEMLERİ..
VE APO YA SERBESTLİK
(-8/1/2013 tarihinde Yazılan ve değişen bir şey olmadığı hakkında bir yazı-)

    Terör,yıllara dayalı olarak yaşamak zorunda bırakıldıgımız bir gerçek .
    Bu gerçek birilerinin somunu olarak evine götürülürken, fakir-gureba cocuklarının tabutla kabirlere dogru gitmesinin resmidir.
    Bu resimden asıl menfaat temin edenler ,menfaat catışması içinde gözüksede Rusya-ABD -AB ülkeleridir.Suriye üzerinden gerek 12 Eylül öncesi sağ-sol catışmaları ile gerekse 12 Eylül sonrası PKKtaşaronluğunda TÜRKİYENİN GÜÇSÜZLEŞTİRİLMESİ POLİTİKASI ile ŞARK MESELESİ denilen ve dönemin en büyük masonlarından VİCTOR HUGO  tarafından bile dile getirilen Barbar Türkler geldikleri yere geri gönderilecektir. 
    Son günlerde acıkca devlet imralıyla  görüşür denilerek bir takım atraksiyonlar yapıldığını görüyoruz. 
    Bu atraksiyonlar özel harp taktikleri ilebasın ve medyaaracılığı ile toplumsaldirençler kırılarak ana kural haline getirilmektedir. 
    Dünkü gazeteleri incelediğinizde Adana Şşehitler Derneği başkaının EZBER BOZAN  beyanışeklinde haber yapılmış ve Apo ile görüşülmeli ve buSAVAŞ bitmelidir MEALİNDE açıklama yapmıştır.
       Bu APO ile yapılan görüşmelerde sosyal yapıyı hazır asker haline dönüştürmek için  oluşturulmuş bir kurgudur.Busonucanasıl ulaşıyoruz; 
                                                     1-Barıştan sözedebilmek için SAVAŞ olması lazım..Türkiyede bir savaş hali olmayıp Trafik Terörü ile KADER TECELLESİ GEREĞİ RAHMETE kavuşanların 2 yılda ulaştığı sayıya 30 yıldan beri göz yumulduğu için varlığını sürdüren bir iç güvenlik meselesi gereği ulaşılmıştır.
                                                     2-Terör cıgırtkanlarının savaş çıgırtkanlığı,bir tavugun yumurtlarken tüm dünyayı velveleye vermesi gibi dış güçlerin kullandığı güçsüzleştirilmiş Türkiye nin ŞARK MESELESİ gereği kullandığı bir argümandır.
                                                     3-Meclisteki Muhalefetin bile iktidara hizmet ettiği GİZLİ KOALİSYONUN hüküm şartları ile lidersiz kalan muhalefet sesi kısılarak ,kurumları lagvedilip genel ve özel idare tarumar edilmiş,yargı seçimle tanıştırılarak gizli örgütlülerle yargı idaresi ele geçmiş,Mondrostaki silahları bıraktırılan ordunun yerine komuta kademesi boşaltılmış bir TÜRKİYE de ayarlı dernek başkanı gündeme taşınmıştır. .
                     Fakat bu dernek başkanını araştırmak gerek.Bakalım dernek başkanı Adana nın hangi mahallesinden bir ögrenelim.Kurtarılmış polisin giremediği mahalelerdense konuşmaya yorum yapmaya bile gerek yok. Bu sadece özel harp taktiği kullanılan ve insanların içindeki direnci kırmaya yönelik ''şehit dernekleri bile böyle yapıyor'' izlenimi yaratarak,İTİ,HAZRET haline getirme cabalarından başka bir anlam ifade etmez.

( Savaş Söylemeleri Ve Apoya Serbestlik başlıklı yazı HALİLİ tarafından 12.09.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu