Yaz tatilinin ortasında açıklanır şahane sonuçların:diş hekimliği fakültesi! Ooooo... Bayağı bir sürer akrabaların, konu komşunun takılması:'yaparsın artık bizim dişleri de!' Bitecek sanırsın ya bu konuşmalar; bitmiyor! Ailen mutlu:oğlumu-kızımı gönderiyorum diş fakültesine: bilmiyor ki stresten gastrit, ülser olacak; saçma sapan barajlarda koşturmaktan ayak bileklerinde genç yaşında ortopedinin yollarını tutacak. MR a girecek bel, boyun fıtığı için. Psikoloğa gidecek okulda yediği hakeretler, psikopat hastalar, hasta çalan arkadaşlar yüzünden...

          İlk günün heyecanını hatırlıyorum da; ne şapşalmışım. Aslında ilk protez pratik dersine kadar normaldi her şey. Tabii ilk gün yapılan malum 'hoş geldin' şakasını saymazsak:) Alçıdan 3-3 lük küp yapınca, diş hekimi olacağım diye geldiğin yerde; kalıyorsun tabi, anlamıyorsun. Kaç gün uğraştık o küple; kartondan boy boy küpler yapıp içine alçı döküp 3-3 lük yapacağız diye canımız çıktı. Tabi işin çakallığı da varmış; camcıya 3-3 lük camdan küp yaptır, hoop içine dök alçını; ne eğilme ne bükülme! Al sana mis gibi küp! 

          Malum bir hacı şakir sabun muhabbetimiz var; onu da bi sonraya anlatırız artık. Sabun kokulu geceler:)))
          
( Dişçilik Dönem 1 Vol 1 Pembe Hayaller başlıklı yazı dişçiyim tarafından 11.01.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu