Onların çalışma yerleri cebine otuz -kırk lira atan herkesin rahatça girip müşteri olabileceği devlet denetimindeki umumhaneler değildir. Gizli evler veya otellerin duvarları arasına mahkum olup gizli gizli çalışmak durumunda da değillerdir. Otoban veya çevre yolu kenarlarında hırlısı- hırsızı, katili-sapığı, aidslisi-frengilisi demeden müşteri beklemek gibi bir durumda onları görmek imkansızdır. Onlar tatminine hizmet edecekleri adamları öyle rastgele seçmezler çünkü...

Öncelikle onlara müşteri olacak veya onların müşteri olarak seçecekleri kişi, her şeyden önce belli bir makam ya da parayı temsil eder durumda olmalıdır. Üstelik bu makam veya para onların sahip oldukları makamdan, paradan daha üst bir durumda olmalıdır. Denklik bile yetersizdir genelde. Öyle tatmin edilmeye ihtiyaç duyan her çulsuzun harcı değildir bu tür fahişelere müşteri olmak. Böylelerinin yüzüne bile bakmazlar asla. Belli bir makam ya da maddiyata ulaşılırsa günün birinde ancak o zaman... Yoksa akıldan bile geçirilmemelidirler. İnsanı çok fena halde bozabilirler.

Erkek fahişelerin bildiğimiz anlamdaki fahişelerden çok fazla avantajları vardır. Örneğin, bildiğimiz anlamdaki fahişelerin yaptığı fuhuş, devletin bilgisi dahilinde umumhanelerde olmalıdır. Sağlık kontrolleri düzenli yapılan, sağlıklı, vesikasını almış sigortası yatırılan bir çalışan durumunda olmalıdır fahişe. Aksi taktirde her türlü faaliyeti, çalışması yasaktır bu fahişelerin, hayat kadınlarının... Ama erkek fahişelerin icraatlarına herhangi bir kısıtlama yahut resmi şartlar getirilmemiştir. Yapıp edecekleri tamamen kendi beceri ve hayal güçlerine kalmıştır. Gönülleri nasıl isterse, menfaatleri nereyi ve nasıl olmasını gerektiriyorsa öylece yaparlar işlerini. Yaptıklarını hiçbir polis, hiçbir yargıç yargılayamaz.Kanunen bir engel yoktur çünkü. Arada bir ahlaktan, doğruluktan, insanlıktan, onurdan, haysiyetten, şereften, izzet-i nefisten bahsederek onları rahatsız etme densizliğinde bulunan insanlar çıksa da fazla aldırış etmez bu fahişe taifesi. Bu tür namus abidesi onurlu arızalara,densizlere karşı taktikleri çoktan hazırdır zira.

Bu densizlere karşı hemen bulundukları ortamdaki kendileri gibi erkek fahişeleri bulup organizasyonu gayet güçlü bir grup oluşturuverirler. Sonra olayın dışında kalmış diğer insanlarla gayet namuslu ve onurlu bir duruş sergilemek suretiyle iyi ilişkiler içerisine girerler.( Tatminine hizmet ettikleri makam ya da para sahibi müşterileriyle ilişkilerini dahada sıkılaştırmayı da ihmal etmezler tabii.) Bu erkek fahişeler birliği, taktiğin devamı olarak işlerine taş koyma densizliğinde bulunma cüretini göstermiş olan onurluyu veya onurluları iyi ilişkiler kurdukları kişilere karşı sezdirmeden, hissettirmeden iyi niyet maskesi altında karalamaya başlarlar. “Falanca iyi adam aslında ama şu davranışları olmasa... Rabbim affetsin arkasından konuşmuş oluyorum ama...Filan arkadaşın şu tarihte şöyle yaptığını duydum ben inanmadım gerçi... iyi biri ama ne bileyim... Onun gibi biri nasıl oluyor da şununla arkadaşlık yapıyor...” Bu tür maskeli cümlelerle topun ağzına konulmuş olan “onurlu arıza” günün birinde kapkara olur çıkar sair insanların gözünde. Artık bu “onurlu arıza ”nın fazla seçeneği kalmamıştır. Ya gider, ya susar, ya sürülür... Meydan artık erkek fahişelerin kerhanesi olup çıkmıştır.

Nerede mi bulunur erkek fahişeler ? Gücün olduğu her yerde... Makamın olduğu her yerde... Paranın olduğu her yerde... Koltuğun olduğu her yerde... Menfaatin olduğu her yerde...

Neden mi fahişe ? Çünkü mantık aynı... Kendi onurunu, haysiyetini hiçe sayarak başkalarını tatmin etmek suretiyle menfaat elde etmek... Biri sadece etini bedenini satıyor diğeri yaltaklık yaparak, yalakalık yaparak, gammazlık, hokkabazlık, dalkavukluk ve daha neler yaparak her şeyini satıyor.

Neden mi ERKEK fahişeler ? Kadınlarda da böyle olanlar yok mu ? Var elbette... Ancak makamın, paranın, koltuğun, gücün yoğunlukla var olduğu iş hayatındaki, çalışma hayatındaki ezici erkek çoğunluğuna ve makam , para sahiplerinin etrafında pervane olanların en çok hangi cinsiyetten olduğuna bakıldığında, kendilerine ERKEK diyenlerin bu fuhuşta kadınlara pek yer bırakmadığı net olarak gözüküyor. Hem fahişeliği hep kadınlara mal ederek KADIN adını yeterince karalamışız erkekler olarak...

Dikkat edin ne kadar çoklar etrafta ve uzak tutun onları kendinizden makamınız, paranız varsa...
Eğer ikisi de yoksa zaten bulunmazlar yanınızda.
( Erkek Fahişeler başlıklı yazı lokman-dasta tarafından 3.02.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu