Makale / Tarihsel Makaleler

Eklenme Tarihi : 24.12.2022
Okunma Sayısı : 621
Yorum Sayısı : 9
Kgc’den Kkk’ya

‘’....VE BİR LAMBA YERLEŞTİRECEĞİZ BOŞ KAFATASININ İÇİNE AYDINLATMAK İÇİN RUHUNUN YOLUNU BURADAN CEHENNEME’’
Başlıktan sanırım hiç kimse bir şey anlamadı. Büyük bir ihtimalle de KGC’yi hiç kimse çözemedi, KKK’yi ise Kara Kuvvetleri Komutanlığı zannetti ama değil...
KGC: Knight of the Golden Chircle yani Altın Halka Şovalyeleri
KKK : Ku Klux Klan
Evet... KKK’yı yani Ku Kulux Klanı herkes az çok bilir, peki KGC nedir?
Aslına bakacak olursak her ikisi de bilenen tarihin pek de bilinmeyen yüzüdür.
Bilinen tarihin pek de bilinmeyen yüzünde ise en önemli aktör 1590 yılından beri var olan ve varlığı günümüzde de devam eden Rotschild Ailesidir.
Rotschild ailesine yazı içinde tekrar dönmek üzere KGC’den başlayalım.
KCG yani ‘’Altın Halka Örgütü 1854 yılında Cincinnati, Ohio'da Dr. George W. L. Bickley tarafından kurulan örgüttür. Kurucu üyelerinin birçoğu aynı zamanda Cincinnati Farmasonlarıydı.( Farmason: Dinsiz imansız Mason demektir. Normal Masonlukta herkesin bir dini vardır.)
Altın Halka Şövalyelerinin de diğer Mason örgütleri gibi gizli tokalaşmaları ve parolaları da dahil olmak üzere birçok ritüeli vardı. Bütün üyeler, katılmak için, başlarının üzerinde canlı bir yılan tutularak korkutulurken aşağıdaki yemini etmek zorundaydı;
Her kim ülkümüzü açığa vurmaya cüret ederse bizim,
Sınayacaktır gücünü Şövalyenin sert çeliğinin;
Ve bu işkence giderek çok sıkıcı olduğundan,
Kazıyacağız beynini onun kafatasından
Ve bir lamba yerleştireceğiz boş kafatasının içine
Aydınlatmak için ruhunun yolunu buradan cehenneme.
Bu örgütün amacı ABD'nin güneydoğusu, Küba ve Batı Hint Adaları, Meksika ve Orta Amerika'yı kapsayacak yeni bir ulus yaratmaktı. Bu yeni ulusta, kölelik yasal olacaktı. Kölelik başka herhangi bir ülkede yasadışıyken, bu ücretsiz iş gücü sayesinde, yeni ulus küresel kahve, tütün, pirinç ve şeker piyasasına egemen olacaktı.
Altın Halka Şovalyeleri yaratacakları yeni ulusların saf Anglosakson kanından gelen erkekler tarafından yönetileceğine inandıkları için öncelikli olarak melez Meksikalıların ortadan kaldırılması gerektiğini düşünüyorlardı.
1860’da 5000 kişilik bir ordu ile önce Teksas içindeki Meksikalılara saldırdılar ve aynen örgüte girerken yaptıkları yeminde olduğu gibi öldürdükleri insanların kafa derilerini yüzdüler. Kafatasları içinden beyinlerini çıkarttılar. Sonrasında o boş kafatasına bir ampul yerleştirdiler mi bilmiyorum ama ileride Kızılderilileri kafatası derisi yüzen vahşiler olarak bizlere tanıtan Teksas- Tommiks dergilerinde yazılanların aksine asıl kafatasın derisi yüzen, bu iğrenç vahşeti yapan çağdaş(!) beyazlardı.
Sonra direkt Meksika’ya saldırdılar ama iki kez yaptıkları bu saldırılarda başarılı olamadılar. Meksika bu adi şerefsizlere gereken dersi verdi.
Bu arada Altın Halka Şovalyeleri bir gerçeğin farkına vardı: Ülkenin Kuzey eyaletleriydi yenilgilerinin sebebi. Kuzeyliler böyle bir ırkçı saldırıya hayır dedikleri gibi Meksikalıları silah ve para ile destekliyorlardı. O halde asıl düşman Meksikalılardan önce Kuzey Eyaletleriydi. ‘’ Meksikalılara Ölüm.’’ Olan sloganlarını değiştirdiler. Bundan sonra sloganları ‘’ Wall Street’e ölüm.’’ Ve ‘’ Washington’a saldırın.’’ Oldu.
Evet... Altın Halka Şovalyelerinin ve Güney Eyaletlerinin Meksika’nın yok edilmesinden çok daha önemli bir sorunu vardı: Ülkenin Kuzey eyaletlerinde kölelik neredeyse kalkmıştı. Güney eyaletlerinde ise kalkması an meselesiydi. Böyle bir şey olduğu takdirde o uçsuz bucaksız şeker kamışı, kahve, pamuk, tütün ve pirinç tarlalarında beyaz insan bizzat kendisi çalışmak zorunda kalacaktı ki bu ölümden beterdi onlar için. İlke ve hedeflerine tamamen tersti. O halde yapılması gereken şey derhal Kuzey’den ayrılıp bağımsızlık ilan etmekti.
7 Eyalet (SouthCarolina(Güney Carolina), Mississippi, Florida, Alabama, Teksas, Georgia ve Louisiana ) Jefferson James başkanlığında bağımsızlığını ilan etti ve böylece yeni bir devlet daha kurulmuş oldu aynı topraklar üzerinde: Amerika Konfedere Devletleri.
Daha sonra dört eyalet daha Konfedere devletlere katıldı: (Virginia, Arkansas, North Carolina( Güney Carolina) ve Tennessee)
Artık bir iç savaş kaçınılmazdı ve işin ilginç tarafı böyle bir savaş öncesinde Kuzeyde 20.000, Güneyde 65.000 Altın Halka Şovalyesi vardı. Yani yapılacak bir Kuzey- Güney Savaşında Güneylilerin askeri biriiklerinin neredeyse tamamını Altın Haka Şovalyeleri oluşturacaktı. Ancak iç savaş başlamadan önce çok ağır bir darbe aldılar.
Kuzeyli birliklerin cephaneliklerini ele geçirmek üzere yaptıkları bir komplo tespit edilince, Kuzey birlikleri içine sızmış 13.000 civarında Altın Halka şovalyesi tespit edildi ve Başkan Lincholn’un da onaylaması ile tutuklandılar pek çoğu vatana ihanetten idam edildi.
Şimdi gelelim tüm bu yaşananlarla Rotschild ailesinin ilgisine...
1861 tarihli bir Altın Halka Şövalyeleri yayımına göre, Kuzeyli Birliklerle Konfedere( Güneyliler) arasında kısa bir süre içinde gerçekleşecek olan İç Savaş Rothschild ailesinin tedarik ettiği para kullanılarak yapılan bir komplonun sonucuydu. Yani iki taraf aslında savaşmayacaktı ama Rotschildler iki tarafı savaştırmak için ellerindeki tüm parasal imkanları kullanmışlar ve bir savaş başlatmışlardı.
İşin doğrusu böyle bir savaş zaten kaçınılmazdı zira ülkenin 11 eyaleti bağımsızlık ilan etmişse bu bölünme demekti ve aklı başında insanlar hiç bir zaman böyle bir bölünmeye izin vermezlerdi. Rotschildlerin yaptığı ise böyle bir savaşta kimlerin yanında olmaları gerektiğinin belirlenmesiydi.
Birlikçilerin( Kuzeylilerin) yanında yer almaları halinde kayıpları ne olurdu? Kölelik kalkacağı için daha önce tamamen sahip oldukları bedava iş gücünden mahrum olacaklardı. Yani çok büyük para kaybına yol açacaktı Kuzeylilerin yanında olmak.
Güneylilerin yanında yer almaları halinde risk daha büyüktü. Çünkü Güneyliler pek çok yönden Rortscild Ailesi gibiydiler. Mesela - dinsiz olsalar da- Masondular. Ritüelleri aynen Mason ritüelleri gibiydi ama klasik Masonlardan farklı olarak Yahudi ırkının değil Anglosakson ırkının üstünlüğünü savunuyorlardı. Bu da - şu an için olmasa da- ileride Yahudilerin de bir etnik temizliğe kurban gidebileceği anlamına geliyordu. İşte bu sebeple parasal sebepler her ne kadar ‘’ Güney ‘’ dese de hayati sebepler ‘’ Kuzey ‘’ Diyordu ki tüm bu saydıklarımın dışında çok daha önemli bir sebep daha vardı:
ABD’yi bizzat kendi elleriyle kurmuş olan ve bu arada da ABD dolarını basma yetkisini elinde bulunduran Rotschild Ailesi, bir bölünme durumunda ABD’nin 11 eyaletinde bu kârlı işten elde ettiği gelirden mahrum kalabilirdi. Buna asla göz yumamazdılar.
( Kgc’den Kkk’ya başlıklı yazı Sami Biber tarafından 24.12.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.