Ve Düşün Söylediklerimi..


Sevdiklerinizle birlikte en sevdiğiniz müziği açın ve dinleyin.


Tekrar tekrar dinleyin. Bu anı ölümsüzleştiremezsiniz belki ama ömür boyu unutmamanızı sağlayabilirsiniz. Aradan uzun zaman geçmiş olsa bile o müziği her açıp dinlediğinizde geçmişin o güzel anına gidersiniz. 


Dahası da var, o müzik sadece o ana değil geçmişinize götüren bir durak olur, adres olur. Adresiniz yoksa geçmişinize de gidemezsiniz.


Sevdiklerinizin kıymetini bilin. Sevginizi büyütün. Unutmayın! Sevginizi paylaşarak, söyleyerek büyütebilirsiniz. Güzel hatıralar biriktirin yaşamınızda.


Kimin başına ne geleceğini, ne olacağını bilemezsiniz. Hanginizin nereye gideceğini, aranıza mesafelerin mi ayrılıkların mı gireceğini anlayamazsınız. Ölümün ansızın hanginizi yakalayacağını bilemezsiniz.


Kimsenin kalbini kırmayın. İyilikten başka bir şey yapmayın. Hep güzellikler biriktirin. Yoksa şimdi herşey yoluna girdi dediğiniz bir anda pişmanlıklar gelir iki eliyle boğazınızı yakalar, sımsıkı sıkar ve boğulmaya başlarlarsınız...


Sevdiğini söylemeden öyle bırakıp gitme!
Öyle bırakıp gitme sarılmadan doya doya...
Öyle kaybolup gitme dolu dolu yaşamadan.
Öyle ölüp gitme iyi bir eser bırakmadan...


Şimdi aç en sevdiğin bir müziğin sesini...

 
Ve düşün söylediklerimi
...

( Ve Düşün Söylediklerimi.. başlıklı yazı DüşTerzisi tarafından 10.03.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.