BENDE ÇEKİLİYORUM!
Az önce Kanal 4 Haber'de duyuruldu. Facebook Pazartesi gününden itibaren tüm kullanıcılardan ücret alacak. Bunu yaparak dışlama yapabilirsiniz. Parmağınızı bu mesajın üzerinde tutun ve kopyala.
Facebook'un hesabıma ayda 4.99$ almasına izin vermiyorum, ayrıca; tüm resimlerim benim mülkümdür, Facebook'un DEĞİL!!! Bu hukuki tavsiye için Larry'ye özel teşekkürler... ve bu bilgiyi yayınladığı için Tim Barker'a:
Herkes yavaş yavaş hackleniyor, evet hesaplarımızı hackliyorlar,
Ne olur ne olmaz diye uyarı: Bir avukat bunu yayınlamamızı tavsiye etti. Mahremiyet ihlali kanunla cezalandırılabilir. NOT: Facebook Meta artık herkese açık bir kuruluştur. Tüm üyeler bunun gibi bir not göndermelidir. En az bir kez açıklama yayınlamazsanız, fotoğraflarınızın yanı sıra profil durum güncellemelerinizde yer alan bilgilerin kullanımına izin verdiğiniz teknik olarak anlaşılacaktır.
FACEBOOK META'YA HİÇBİR KİŞİSEL VERİLERİMİ VE FOTOĞRAFLARIMI KULLANMA İZNİMİ VERMEDİĞİMİ BELİRTİYORUM.
Kopyala yapıştır, paylaşmayın. Arkadaşlarımın gönderilerinden daha fazla satış reklamı gönderisi alıyorum. Parmağınızı bu gönderinin herhangi bir yerinde tutun ve ′′ kopyala "'a tıklayın. Sayfanıza gidin, "Aklında ne var. " Parmağınızı boş alanda herhangi bir yere dokunun. Tıkla yapıştır. Bu sistemi yükseltiyor.

Bu mesajı arkadaşlarımın hepsi paylaşmış,sizler de görmüşsünüzdür, doğru mu yanlış mı olduğunu bilmiyorum,belki de oyundur ya da akıllarındaki bir projenin  provasıdır.Çocuklar dahil herkesin bu hesabı var artık;arkadaşlık,sohbetten ziyade ticaretin de bir parçası haline  geldi.Tabi bu hizmeti  babalarının hayrına yapmıyorlar,kullanıcılarından  belli bir ücret talep edebilirler mi,edebilirler.Peki diğer sosyal medya platforları da bundan etkilenir mi,etkilenir.

"Bunca insanla tanıştırdım,bunca insanları evlendirdim,bunca mallarınıza  alıcı buldum,bunca saçma sapan yeteneklerinizi keşfedip paylaştım, kiminizi eşinizden kiminizi işinizden ayırdım,zamanınızı çaldım,size olduğunuzdan fazla değer verip farklı kişilikler kazandırdım,kiminizi kumara kiminizi zinaya zorladım,kiminizi dolandırdım,bana bu  ücreti çok görmeyin!"deseler  kim ne diyebilecek,adamlar haklı.

"Ben de çekiliyorum."diyerek güya kahramanlık yapmak isteyen zavallılar var. Dürüst olun,iddia ediyorum 5 dolar değil de 100 dolar olsa  da kimse gitmez,birkaç ay   uzak kalırlar sadece.Hem zorla üye yapan yok ki,neymiş fotoğraflarının kullanılmasına izin vermiyormuş,sana fotoğraflarını paylaş diyen mi var, ne yediğini ne giydiğini nerede gezdiğini ne içtiğini herkes bilmek zorunda mı?
Ayrıca sosyal medyaya olan bu güven nerden geliyor?Karı kocasına,baba çocuğuna,hocası öğrencisine güvenmiyor ama sosyal medyada "kişisel bilgilerim"adı altında herşeyini paylaşabiliyor.

Gitmek isteyen,facebook ücret talep etmeden de gidebilir,sahte kahramanlık yapmaya lüzum yok.Ayrıca bu uygulama bizim  milli uygulamamız da değil,ilerde devletler arası bir kriz yaratabilir mi,yaratabilir.
( Sahte Kahramanlık başlıklı yazı berberce tarafından 4.09.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.