Malum güz aylarına girdik bundan sonra havalar serinler,kavurucu sıcaklıklar ülkemizi yavaş yavaş terkeder ve  nihayetinde kışa girdiğimiz zaman  soğuklar başlar,bizim havamız da değişir,sık sık hastalanırız.

İşin içinde spor ve siyaset oldu mu herkes ahkam kesilir çünkü bu  alanın uzmanları sayılamayacak kadar çoktur.En enteresan  nokta ise,suçlunun olmaması.

Bu akşam oynanması planlanan maçlar ertelenmiş yoğun yağıştan dolayı  hatta kimi  yerleri  su basmış, geçmiş olsun diyorum,temennim can kaybının yaşanmaması.Dedim ya kış aylarına giriyoruz bu tip haberleri her hafta duyarız ve de maçlar  sel,yağmur ve kar yağışı,fırtına gibi doğal çevre koşulları nedeniyle ertelenir.

Benim merak ettiğim bir konu var,cevabını bulmuş değilim; hasta,yaşlı,çocuk,genç  her gruptan seyircimiz var bizim,bu statların üstü  neden kapatılmaz?Gırgır geçmiyorum,gerçekten bilmiyorum,neden yani?Pazar yerlerinin bile üstü kapatılırken milyonlarca dolar verilip yaptırılan,onarılan bu statlar yöneticiler tatafından neden hala  çorak tarla gözüylü görülür?

Maça giden  insanlarımız mahsur olmayacaklar mı?
Hasta olmayacaklar mı?
Can ve mal güvenliği her şeyin üstünde değil mi?

Seyircilerin yaptırım gücü vardır,teknik direktörün gönderilmesinde,ilk on birin belirlenmesinde ve  kulüp başkanlarının  seçilmesinde etken rol oynarlar,bu stat sorunlarını da gündeme getirirlerse bir çözüm bulunabilir.
( Açık Statlar başlıklı yazı berberce tarafından 5.09.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.