Kendimi  o kadar  değerli hissettim ki  anlatamam,çocuklar gibi sevindim,biliyorum gururlanmak kötü duygu ama birazcık da gururlandım.Selam ağasıyım sanki gelip geçen selam veriyor bana bu çok güzel   hem dinimizde selam vermenin sünnet almanının ise farz olduğu  belirtilmiştir.Ama hiç alışık olmadığın bir durumla karşılaşınca şaşırıyor  insan ister istemez.

Kamyoncu  korna çalıp geçiyor,markasını bile bilmediğim araçlar da öyle,kimi el sallıyor nerden geliyor bu  samimiyet,benimle konuşmak ister gibiler.Aklıma deli deli sorular geliyor:
-Bunlar beni nereden tanıyor ne zengin iş adamının oğluyum ne bakanın, kendi yağıyla kavrulan  beş çocuk sahibi gariban bir çiftçinin oğluyum.

-Bir sanatçıya veya bir futbolcuya mı benziyorum?Eğer benzeseydim mutlaka bunun farkında olurdum küçük değilim ki kırkıma  merdiven dayamışım.

-Oscar ödüllü oyuncu muyum?

-İnsanların derdine derman olacak bir ilaç mı icat ettim?

-O ilçeden seçilmiş milletvekilinin,belediye başkanının ya da muhtarın tanıdığı mıyım?

-Saçma  sapan videolar yükleyerek tıklanma rekoru kıran youtuber mıyım?

-Kitapları satış rekorları kırmış dünyaca ünlü yazar mıyım?

Bunların hiçbirisi değilim tabii ki olmaya da niyetim yok çünkü şöhret bazen felaketleri de beraberinde getirir,fırtına kesilir ama ortada yıkıp kırdıkları kalır keza depremler de böyledir süresi kısa fakat etkileri büyüktür.

Kendimi sorgulama faslını geçtikten sonra sağ tarafıma baktım ki üç-dört metre ilerisindeki bankta beyaz giyinmiş güzel bir kız oturuyor,bacak  bacak üstüne atmış hafif eğik oturduğu için demek ki gögüs çevresi   karşıdan açıkmış gibi görünüyor.

Tüh  be,ne hayallere dalmıştın beş dakika içerisinde?
( Selam Ağası başlıklı yazı berberce tarafından 16.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.