Kadınlar, hayatımızın kilit noktalarıdır desem haksız sayılmam,onlarsız hiçbir işi başarabileceğimizi zannetmiyorum.Bu yüzden hedef kitlemiz kadınlar olmalıdır fuarlarda olduğunu gibi,kadınlar yalnız başlarına gelmezler fuarlara,tiyatroya,sinemaya,konserlere...Yani ya çocuklarıyla gelirler ya eşleriyle ya sevgilileriyle ya da arkadaşlarıyla.

Kitap fuarları medeniyetin ve sosyalleşmenin göstergesidir ya da biz böyle biliyoruz. Günlük bir paket sigara  içen adam,sigara parasının yarı fiyatına olan kitabı almak için tereddüt ediyor ve  kitabın pahalı olmasından şikayet ediyor.

Yayıncı bir yazar şöyle demişti:
"Bizim iş şuanda dünyanın en zor işi,bir insana sevmediği bir yemeği yedirebilir  ya da gitmek istemediği bir yere götürebilir misiniz?Okumayı sevmeyen,kitabı sevmeyen  topluma biz hizmet ediyoruz ama boşa kürek çektiğimizi  düşünmek istemiyoruz."

Kitap fuarlarına mezar ziyaretine gider gibi gidilmemeli.Kitap dışında  başka hediyelerin ve sürprizlerin  bulunması katılımı artıracaktır çünkü kadınlar merak  ederler herşeyi.


( Kitap Fuarları başlıklı yazı berberce tarafından 11/6/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.