Bu devirde olup da kafayı yememek elde değil zaten,akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin demiyorlar mı? Var mı bilmiyorum ama "deli"kelimesi  yollara,köprülere,caddelere,apartmanlara verilsin:deliler köprüsü,deli caddesi,deliler apartmanı,deli çeşmesi... Daha da ileriye gidelim mi;dernek,futbol,fakülte ve parti de kurulabilir:delispor,deli fakültesi...

Bu kadar ironi yeter,şimdi asıl mevzuya gelelim;muhtar adayıyım ama beni seçmeyin, sloganımdır,bu yüzden bana 'deli' diyebilirsiniz,hiç alınmam.Rakiplerim çok biliyorum hepsine başarılar diliyorum,kiminin suya sabuna dokunur projeleri bile yok sırf  beş yıl boyunca kesintisiz maaş alabilmek,kredisini ödeyebilmek veya emekli olabilmek için  seçilmek istiyor ama  kimse açık sözlü olmuyor.

Vaatlerimi paylaşayım o zaman;sokak lamları,piknik alanları,parklar,sokakların temizlenmesi,taziye çadırı gibi klasik konular benim ilgimi çekmiyor,kusra bakmayın  çünkü bunlar yapılması zorunlu olan işler.
1.Bekarları evlendireceğim ve evlenen çiftlere beyaz eşya ile  mobilya takımı  hediye  edeceğim.
2.Ücretsiz  kurslar düzenleyeceğim.(Örgü,resim,ebru,bağlama,gitar ve kişisel gelişim)
3.Mahallemde boşanmaları yasaklıyorum.
4.Her hafta mezarlıklarda,toplu bir şekilde, ölmüşlerimizin ruhu için Kur'an okunacak.
5.Elektrik,su ve doğalsaz faturalarına  yardımda bulunacağım ayrıca  ev internetlerinin parası  karşılayacağım.
6.Mahallemde bulunan tüm kadınlara makyaj  seti ve kişisel temizlik ürünleri dağıtacağım ayrıca özel günlerinde kullandıkları o ürün her ay dağıtılacak.
7.Erkekleri unutur muyum, beş yıl boyunca kullanacakları traş bıçakları benden ayrıca saç traşlarının yarı ücretini ödeyeceğim.
8.Çocuklar,yarınlar...Sizleri unutmak mümkün mü?Doğan her bebeğe süt,mama ve bez yardımı yapılacak.
9.Yaşlılarımıza,özürlülerimize ve emeklilerimize şehir içi servisler tamamen ücretsiz.
10.Mahallemizde ağaç dikmek zorunlu,görev süremiz bitince hatıra ormanı oluşturarak bunu gelenek haline getireceğim.
11.Kahvehanelerin kiralarını üç yıl boyunca  karşılayacağım ve tüm yolcularımıza çay,kahve,meşrubat servisleri yaz-kış,sabah-akşam demeden  ikramda bulunacağız.
12.Mahallemizden  uzakta okuyan öğrencilerimizin öğle yemekleri bizden.

Seçilirsem ayvayı yedim...
( Muhtar Adayıyım Beni Seçmeyin başlıklı yazı berberce tarafından 1/2/2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu