1 Küçük Yosma
Damdan düşer gibi:"Ben o kıza aşık oldum abi,dün buluşup el ele dolaştık,telefonla sürekli konuşup mesajlaşıyoruz  ama aramızda sır kalsın,iş yerinde kimsenin bilmesini istemiyoruz,dedikodu olmasın söz mü?"deyince bizim stajyer öğrenci hem sevinmiş hem şaşırmıştım.O yaşlarda ani duygulara kapılıp ani kararlar vermek çok normal ancak acele işe şeytan karışır derler.Aşk yolunda acemiler belli,zamanla çırak,kalfa,usta olacaklar ama bedellerini ödeyerek.

Aradan bir hafta ya geçti ya geçmedi kız ortalıklardan kayboldu,işten kaçtı diyenler de vardı,kocaya kaçtı diyenler de.Neymiş,annesi hastalanmış bir gece yarısı kimseye haber vermeden onun  yanına gitmiş,başka ilde yaşıyordu annesi.

Bizim kör aşığın söylemi şöyle değişti: "Sevgilisi varmış abi kızın bana da "sevgilim yok"demişti ve sevgilisi  bizim konuştuğumuzu öğrenince tehditler savurdu,o kız korkusundan işe gelmedi."


( Küçük Yosma başlıklı yazı berberce tarafından 13.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.