HACI HACI’YI KABE’DE   DÜRZÜ DÜRZİ’Yİ  DAKKA’DA TANIR

Men Dakka Dukka

İyilik yapan iyilik,Kötülük yapan kötülük bulur.

HACI HACI’YI KABE’DE

Zaman’ın Belediye Başkanı hizmet böyle olur diyor.Yapıyor yapacağını,yine hac zamanı yaklaşmıştı.Kurban bayramı  geliyordu.Allah rahmet etsin samimi bir arkadaşımdan öğrenmiştim.Üsküdar’da kurdurduğu kabe maketi sayesinde dini görevlerimizi yerine getirerek,hem bizleri masraftan kurtarmıştı,görevlilerin yol göstermesi ile vazifemi harfiyen yapıyor.küçük orta büyük şeytana 7 şer adet gram altın atıyorum.o zamanlar altın fiatları uygundu.Belediye otobüsleri ile kayış dağına gidiyoruz.sıcaktı,yazdı,kıyafetimiz beyazdı,Vazifesini tamamlamış kardeşlerimiz Üsküdar’a dönüyor.Allah kabul etsin rüyamız gerçek olsun inşallah derken omuzum dürtülüyor.gözümü açıyorum eşim hadi kalk çay yap dedin uyudun kaldın diyor.

 

DÜRZÜ DÜRZİ’Yİ  DAKKA’DA TANIR.

Kentsel dönüşüm yapılan ilçelerden birinde  müteahhitlik yapan bir grup kötü niyetli insan aralarında paylaştıkları binaları binalarda oturan iki, üç paragöz komşuyuda bina yönetimini ele geçirip, aralarına alarak çıkar ilişkisine giriyorlar.Yıllarca aynı çatı altında yaşadıkları komşularına kalleşçe kazık atıyorlar

Kentsel dönüşümle ilgili araştırma yapan hukuki ve ahlaki uyarılarda bulunana inanmayıp,menfaatı olan yalan söyleyenlere inanmaları bence inanılır gibi değildi. Emlak manyağı olanın hakkı dolandırılmak.Dürüst insanların tek başlarına bu çetelerle mücadele etmesi mümkün değil .Sanki bütün müteahhitler gizli bir protokol imzalamışlar. Kaba inşaatı bitirip içerilerlerin yapımı gelince  çamura yatıyorlar.Yapılan çoğu bina özürlü veya kalitesiz Bu bölgedeki binaları yapanlar birbirlerini dakka’da tanıyorlar.

Yaptıkları inşaatlarda kalitesiz malzeme kullananlar.Hem çalıp, hem çalışmayanlar.Yazıklar olsun size.iskanı olmayan binaları yapan müteahhitler ve belediyenin başarısız imar müdürlüğü kadrosu.

( Hacı Hacıyı Kabe De Dürzü Dürzi Yi Dakkada Tanır başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 2.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.