Öta NAZİ yapılmasına 1150 odalı sarayda çalışan hayvan severler karar verdiler.

 

Pitbul köpeklerini sahipleri ile birlikte kiralıya lım. gerçek pitbul sahipleri ile köpeklerini aralara serpiştirelim. alman kurtları ,kangalları görevlendirip .diğer sahipli olsun, sahipsiz olsun.hepsine  pitbul maskesi takalım, hayvansever olarak bizlerde vendetta maskesi takalım çevik kuvvetin nasıl davrandığına o zaman bakalım. kendisini çevik kuvvet otobüsüne atmayan görevliye günün anısına vendetta ve pitbul maskesi hediye edelim.tebrik edelim.gemlikte askeri harada görev yaptım zamanında, köpek milletini iyi tanırım. itikatım ca  kelp  tahir olsada,bu pitbul kelpleri  gerçekten dengesiz.ne yapacağı belli olmayan deli bir köpek zincirle kontrol altında tutmak bile bir hüner .sana ötaNAZİ yapacaklarmış  dedim.öyle bir isteğim yok anlatmakta  ısrar edersen ilk seni ısırırım dedi korktum ben dostum.birlikte selfi yapalım başına bir şey gelirse hakkını ararım dedim. Kabul etti projemi anlattım çok mantıklı olduğunu söyledi.bibergazı sıkarlarsa diye sordum.pek etkisi olmuyor dedi bir yakınının başından geçmiş anlattı.sizin gibi değilim çok bana niyetlenip kendine gaz sıkan gördüm.bazı duyularım kuvvetlidir.kimi ısıracağım, kimin etini koparacağım.küçüklerime sevgi büyüklerime saygıyı öğrettiler ama aport dedimi sahibim et kopartmadan  geri dönemem dedi ifadesinde ,beni sokak döğüşçüsü olarak yetiştirdi dedi sahibi için.başka gelirimiz yoktu dedi.içim parçalandı haline inandım.Birbirimizi tanırız biz kelpler birbirimizi ısırmadığımız söylenir.diyerek lafını sonlandırdı.pitbul istikşafi bir durum var reis orta sahada top sektiriyor. Kazanan ceket giyen diğer muhalifler seyrediyor.kapalı kapılar arkasında görüşüyorlar mahrem diyorlar yiyene,aslında ticari sır herkes biliyor.zaman akıyor.kazandıran ceket giymeyenin kazandığını yavaş yavaş görüyorum.kazanan ceket giyen biri ceketini alıp gidiyor.diğeri tek ceketle iki iş yapmağa kalkıyor rüyada EMİ Partisi kuruluşu ile devam ediyor.

Alacağına kartal vereceğine karga olan idareciler saldırıya geçiyoruz.

E.M.İ. geliyor dertler bitiyor.

Emekliler,Memurlar,İşçilerin kurduğu bir parti olacak.bu insanların çocukları veya torunları millet vekili olacaklar.Milletvekili adayı olmak için iyi derecede yabancı dil,dört yıllık üniversite mezunu olmak emekli olan büyüğünden vatanseverlik yazısı getirmesi şart tutulacak.iki dönemden fazla vekillik yapılamıyacak.Geçmişten verilmeyen kul hakları söke söke alınacak.Çalanlar pişman edilecek aday adaylarından satranç oyunu bilmesi veya briç oynamak aranacak.bilmiyenler aday adayı bile olamıyacak.

Halktan alınan çalınan çökülen ne varsa yapan pişman edilecek.gözdağı vermeğe kalkan olursa parmak sallanacak.el etek öpen olursa partiden kovulacak.doktorlar,öğretmenler,sağlık mensupları en saygın insanlar kabul edilecek.bu kişilere yapılacak taşkınlık devlete yapılmış sayılacak.hiçbir şekilde af uygulaması yapılmayacak.arapça konuşup yazmayan  diyanetin yönetiminde olamayacak kapısından dahi giremeyecek. Mülteciler bakınız lütfen diyorum.ağzımı bozdurmadan defolun.

( Ötanazi Olmadan Gaz Sıksaydınız İyi Olurdu başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 20.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu