BU HİKAYEYİ BEN YAZMIŞTIM.BENİM ÜLKEMDE OLDU. HİÇ ÖLEN OLMAMIŞTI.

TELİF HAKKIMI İSTİYORUM HEM HIRSIZ HEM KATİLLER .ŞİMDİ HİKAYELER

Hikaye yazmaya yeni başlamıştım. yine bir parti kucaklaşmasına davet ettiler gittim. seyirci olarak davetliyim. Tonton kürsüde anlatıyordu. birden ortalık karıştı bir adam yerde fırıldak gibi dönüyor  silahlı seyirciler adama ateş ediyorlar. fakat vurulan olmuyor. silah sesleri kesilince kürsünün arkasından tonton çıkıyor. işaret parmağını göstererek vurulduğunu söyleyerek parmağını gösteriyordu. Vurulmuştu doğruydu. Allah ın verdiği canı Allahtan başkası alamaz diyor ve kürsü insan kaynıyor. kürsüde poz verenler konu ile ilgili hikayelerini yazıyorlardı. saldırgan sağ salim kurtuluyor. polis korumasında ifade vermeğe gidiyordu. Saldırgan özel yetiştirilmiş işinde başarılı  insandı  her türlü kalleş ,kahpe vatan haini etkisiz hale getirilebilirdi. koruma olarak görev yapanların ilk silah sesini duyunca araziye uyarak korudukları kişiyi sap gibi ortada bıraktıklarını ilk orda görmüştüm. bereket tonton, zeki bir insandı rahmetli oda korumaları gibi yok olmuştu. okus  pokus demesini yakın çekimde dudaklarını okuyarak anlamıştım. Cesurdu yavaş yavaş kafasını çıkardı.korku yoktu derhal Show a başladı rahmetli.

Bu defa davetli değildim. televizyonda  seyretmiştim. Usa başkanlığı yapmış dünyanın başkanı sifatı taşıyan donalt  trump başkan için hazırlanan parti toplantısında olanlar bana tanıdık geliyordu. benim hikayemde ölen olmuyordu. Dökülen iki damla kandı. bunların çalıntı hikayesinde saldırgan ölüyor. bana çok manasız geliyor madem böyle bir işe giriyorsun benim hikayemi çalacağına ücreti karşılığı fikir vereyim. keskin nişancının başkan adayını kulağından vururken ne demek istemiş niye zehirli mermi kullanmamış. beni  her zamanki gibi merak ve şüphe sardı. rusların bu süikast girişiminde parmağı olabilirdi. dünyanın en güçlü ikinci başkanı olan başkan putin için yazdığım bir şiirimle hikayeme son veriyorum.

  O RUS  BU

Bana işin düştüğünde yalvarıyordun.

Sayemde ülkene başkan oldun.

Oysa biliyorum ki, kalleşsindir.

Kulağına küpe deliği açtırdım. unutmayasın.

Beni kızdırma yoksa

İlk uluslararası toplantıda mindere davet ederim.

Etkisiz hale getiririm.

Eli kanlı kara kuşak judocu, o rus  bu der şikayet edersin.

( O Rus Bu başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 16.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu