Herkes dedesini sevsin.Torun Gören Dede Çok Şanslı.

Mısırdaki dedemden Kahirenin yarısı kalmış. Avukat aradı ben mısırlı avukatım dedi Nil kıyısında 600 villa 2 adet tahrir meydanı bir adet mısır koçanı dahil hepsi senin dedi  masraflar için para istedi hemen gönderdim.Çağıracak ,işlemlerin bitmesini bekliyorum. Köpekbalığı hukuk bürosu tahrir meydanında kime sorsan gösterir dedi.

Emekliyiz saf insanlarız.Herkes kazık atıyor.Milyon’mu büyüktü,Milyar’mı büyüktü,tirilyon’mu Biri bize anlatsın.Yoksa altı sıfır daha’mı atsak onuda sonra anlat dedi bilenler.

 

Ci pi es li (gps)tişortla TEKSTİL sektörüne giriyoruz.

Şapka,Gömlek,Pantolon.Ayakkabı,Takke,Sarık,Mintan,Şalvar,Cüppe,Cizlavet imalatına başlıyorum.imalatlarımıza GPS  takılacak Her zamanki gibi projeme yurtiçi ve yurtdışı ortak arıyorum.Dünyadaki devletler adına ülkemizde ajan olarak çalışan ortadan yok olan başına ne geldiği bilinmeyen ajanların.Yok olmalarından rahatsız olan bir T.C vatandaşı olarak rahatsızız.ikiyüzsekiz milletten ajanlar ayrıca terör gruplarını saymıyorum.Ortalıkta dolaşırken.Türk milleti kendine kalleşlik yapanı affetmez.Biliriz ama yapacağını kalleşçe yapmaz.Biz Türkler hakedeni trafik kazasında hallederiz.tüm dünya bilir.Baş emperyalist ve titanları tanıtım için reklamımızda oynatacağız.imalattan istediği bir parça bedava verilecek.Aleyhimize çalışana bile insanca davranan millet mensubuyuz.Kötülere bile yardım için ortak arıyorum.kimse kaybolmasın.

 

Aşk ilanı yapmak artık çok kolay

Yazlık tişört imalatına başlıyoruz.Led ampul tekniği ile imal edeceğimiz tişortlar üzerinde şerit şeklinde yazılar geçecek ünlü sözler,sevdiği  insana aşk ,evlenme teklif etme gibi nice eylemler protestolar telefonla tişört üzerine yansıtılacak, ayrıca tişorta  reklam alınacak para kazanmayan kalmayacak.bu projemize de ortak olacak yerli ve yabancı yatırımcı arıyorum.

 

Bereket tanrısının sarı döküm olanı çok değerlidir.

Antik çağ tanrılarının Sarı döküm,Zamak döküm,Kurşun döküm, Silikon’dan olmak üzere imalat yapacağım yurtiçi ve yurtdışı ortaklar arıyorum.tüm ortaklarıma Bereket tanrısı PRİAPOS ‘un sarı döküm anahtarlığını ortaklarıma günün anısı olarak hediye edileceğim..BEREKET VERSİN.

 

( Torun Gören Dede Çok Şanslı başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 12.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu