40 sene yaşarsınız,birçok şey öğrenirsiniz,size birçok şey öğretenler vardır,bu doğrularla yaşarsınız,belkide bu doğrular uğruna savaşa girersiniz hatta bazılarımız bunun uğruna canını feda eder.Birgün birde bakarsınız ki uğruna savaştığnız herşey yalanmış,yada size öğretildiği gibi değilmiş.Belkide doğruyla yalnışı karıştırıyormuyum diye düşünmeye başlarsınız çünkü inanmak çok zor gelir.Ve eski doğrularınız kendinize kabul ettirebilmek için birçok bahane üretmeye başlarsınız.Şimdi yeni doğruları öğrendik peki , bunun için savaşanlar ve can verenler ne olacak ?Önceki doğrular gerçekten yalnış olsa bile ,savaşanların boşa savaşmadıklarını düşünmeye başlarız,işte tam bu noktada doğruyla yalnış birbirine karışır tam flu noktayı bulur,bunalımda bu noktada başlar savaşçılar için yada doğrulara gönülverenler için.Neyapmalıyız bu fludan kurtulmak için,yalnışları doğru olarak mı kabul etmeliyiz yoksa herne pahasına olursa olsun ,yeni doğrular için mi savaşmalıyız?
Bilemiyorum anlık yaşamak belkide insanları mutlu edecektir ,anlık doğrularla hatta bazen anlık yalnışlarla,yeter ki flu olmasın.
YETERKİ FLUSUZ OLSUN AŞK......
( Flu başlıklı yazı dÖNENCe tarafından 5/11/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu