ABD FETÖSÜ
        Türk hukuk tarihine fetö kumpas davaları “oluşturulmuş deliller,”kopartılması hassaten istenen “failler “ Dava açmamak veya beraat ihtimalinin yüksekliği olan  davalarında, heyet değiştirmek, yeni numaralı mahkeme açmak gibi usulleri kazandırdığı için biz bu konuda Türkiye olarak antrenmanlıyız..(Şimdi izmir adalet komisyon başkanına da intikam saiki ile hareket çekiyorlar)
         Okumayan ,kamuoyun oluşturma ve loby faaliyetlerinin kurbanı olmaya hazır ortalam bir amerikalı Tv lar,hava durumu programında” bugün kırmızı kar yağacak “dese inanmaya hazır ve nazır olarak ortada durmaktadır..
        Donald Trump, sıradışı bir insan ve yönetici olarak devlet geleneklerinden bağımsız bir yapıda olduğunu önceki dönem başkanlık yıllarında gördük ..Amerikan istihbaratının bile haberi olmadan kararlar alıp uygulayan başkan modeli idi..Ülke ilişkileri bozulacakmış gereken ne ise bir iş adamı profilinde başkanlık yapmıştı..
          Oysa kurgusal ABD ,7 kıtada ve uzayda oyun kurucu olarak şartları hazırlayıp , öngörülen sonuçları almak şeklinde devlet için devlet olan fetö benzeri bir yapısı vardır..
          Eğer saf değilseniz ,Afganistan daki Taliban ın ,İran daki Ayetuullahlar rejiminin ,Münih teki Cami cumhuriyetinin kominizme karşı geliştirdiği bir poltika olduğunu bilirsiniz…Ziya Ül Hak ın şehit edilmesi ,Panama kanal sözleşmesini kendi lehine ele alan Panama Başkanı Ommar in uçağının düşürülmesinin ,zencilere tanınan haklar ve sol hareketlerinin başlangıc safhasını engellemek adına Marilyn Monroe nun sevgilisi  Başkana suikast düzenlediği amerikan devleti içindeki fetö benzeri yapı eseridir..
            Ziya ül Hak şehit edildiğinde Amerikan elçisinin uçakda olması feda edilebilir bir unsurdan öte bir şey değildir…Asıl olan amerikan menfaatleri gibi gösterilen aslında siyonizme hizmet eden  gerçekliğin ta kendisi olduğunu Biden ve söylemleri ile Filistin karşısında Netenyahu ya tam destek vermesi ile anladık..
          Aslında destek veren Biden değil Biden gibi yaşlı ve rahatsızlığı basına yansımış kişinin         Amerikan siyasi tarihinde bu gurup tarafından kullanıma acık olduğu için desteklendiğidir..Reagan en son döneminde alzaymır olarak devlet yönettiği Eşi Nancy Reagan ın gizli kulaklı ve cebine koyduğu notlarla eşini yönlendirdiği hakkında çekilmiş belgesel programda zayıf iradeni n nasıl bu fetö benzeri yapı tarafından kullanıldığı ve suikastlerin o dönemde tesadüfen meydana geldiği olaylar silsilesi ile bellidir..!!
         “Amerikan fetösü”olmasaydı,SSCB yıkılabilir miydi?Vatikan temsilcisi 2. J.paul ve Lech valessa ilişkisi ile SSCB den ilk koparılan  Polonya olurmu idi?illümünati vatikan da doğmuştur…
          Trump öngörülemeyen davranış kalıpları ile amerikan çekirdeğini ele geçirmiş bu güruhun en istemediği kişidir.. 
         Trump,Seçilemediği seçim sonrası meydana gelen olaylar,futbol maçı taraftarı gibi kontrolden çılmış kalabalık güruhunun suça yönelik eylemleri herhalde teadüf değildi?Orada özel talimatlandırılmış ve kalabalığı yönlendirecek insan yoktu…!!!
         Amerikan fetösü bizim anladığınız manada terörsitbaşı fetullah ın müridi olmasada “yehova şahitleri” gibi 19  yüzyılın ikinci yarısından itibaren aynı yol ve yöntemleri kullanan ,yeri geldiğinde cinayetler işleyen ,seçim ve savaşlar organize eden,ihtilallerle ülke kaderlerine yön verir…
         Bu yapı dün kendi başkanları D.Trump  ı 34 ayrı suçtan dolayı suçlu gördü …Jüri sisteminde jüri üyelerinin bile mahkeme hakimi gibi önceden ayarlanabileceğini antrenmanlı bir Türk olarak biliyoruz…Trump ın ceza alması kaçınılmaz sondur..Karar duruşması Temmuz 2024 tedir
       2 köpekten birisini seçmeniz gerekirse seçmeyecek olduğunuz kuduz mikrobu taşıyandır..
        Hergün onlarca çocuk kadın katliamı ile bir nesil Filistin topraklarında yok edilyor..Siyonizmin kutsiyet atfettiği topraklarda teröristler ordulaştırılıyor..
           Fetö yöntemleri ile rakipler ,potansiyel rakipler saf dışı bırakılıyor..Devlet baskanlarına suikastler düzenleniyorken “bu işler sadece o ğlkelerin sorunudur”diyemeyiz 
         Hastalıklı bir ruh halinin tezahürü olan siyonizm sadece Filistinliler’in değil tüm insanlığın düşmanıdır..Fetö yöntemleri sadece Türklerin değil tüm insanlığın düşmanıdır…

Torun Halili
( Abd Fetösü başlıklı yazı HALİLİ tarafından 31.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu