Sam amca bu Baydın Dayının, Trampa Biraderin de Amcaları... Birde Ortanın doğusunda hayırsız haylaz bir yeğeni var Netende bir Yahu... Bir türlü soramıyor bu Netende bir Yahu adlı yeğenine, neden yahu, neden, diye...

Durmadan O’na masumları katletmesi için silah milah gönderiyor, onlarda kendilerini ilah filan sanıyor, sanki o canları kendileri vermiş gibi... Sam Amcayı bir arayalım bakalım belki bize söyleyecekleri vardır...

- Alooooo Aloooooo krem rengi ya da kırmızı renkte saray mı orası?
- Ne kremi ne kırmızısı, rengi beyaz beyaz... Beyaz Saray burası...
- Tamam da akıttığınız kanlardan biraz tam beyazlıktan da çıkmıştır krem rengi ya da kan kırmızı olmuştur diye düşündük de öyle söyledik.
- Biz katil miyiz kan akıtalım?
- Katilsiniz tabi sizin yüzünüzden Orta Doğu kan gölüne döndü...
- Dönsün ne yapalım? Bizim silah şirketlerimizde binlerce on binlerce insan çalışıyor. Onlar evine ekmek götüremesin mi? Çocukları aç mı kalsın? Biz öldürmüyoruz ki onlar öldürüyor. Bizim bir suçumuz yok. Onlar bomba atıyorsa, altlarından çekilsinler efendim.
- Bu resmen zulüm, sizde ortaksınız bu zulme, yalan mı? Yeğenlerinizin hiç birinin gıkı çıkmıyor.
Onlar, Filistinli masumlar, kadın ve çocuklar insan değil mi?
- Ama deminde söyledim bizim silah şirketlerimiz zarar ederse aç mı kalsın insanlarımız?
- Sizde vicdan filan var mı?
- Var tabi olmaz mı, biz en vicdanlıyız, ama kendi vatandaşlarımıza, diğerleri hiç ırgalamaz bizi, bize ne onlardan. Balinaların soyu tükeniyormuş zaman zaman, onların soyu tükenmesin diye neler neler yapıyoruz bir bilseniz. Deniz Anaları çok avlanıyormuş, onlarında soyunu korumak için bir dolu çalışmalarımız var, buna ne diyeceksiniz? Hatta bir şey daha söyleyeyim, buna inanamayacaksınız belki de Kapibaraları korumak için, soyları tükenmesin diye çalışmalar bile yapıyoruz ki kimseler yapmıyor bunu bizlerden başka...
- Hiiiiiiih! Tuzlayım da kokmayın emi... Orta Doğuda bir hayırsız yeğeniniz var Neten Yahu... Ona dönüp de neden yahu, neden insanları öldürüyorsunuz, diyemiyorsunuz çok mu zor bunu söylemek?
- O kadar zor ki size nasıl anlatayım?
- Anlat anlat zor olan neymiş bir anlayalım bakalım.
- Bizde ki bütün şirketlerin büyük çoğunluğu onların. Bankalar, otomotiv, silah, gıda, tarım, eğlence, say say bitmez...
- Olsun ne var bunda?
- Ne var olur mu? O şirketlerini bir çekseler bizden, kapatsalar, satsalar gitseler başka başka ülkelere bizim ekonomimiz alt üst olur, batarız billahi hem de bir daha düzlüğe çıkamayız.
- Aslında biraz Müslümanları sevseniz Müslümanlarda size destek atardı ...
- Olmaz bizde üç Tanrı, teslis var Müslümanlarda bir tane...
- Ne diyelim o zaman size üç tane Tanrınızla güzel mahvoluşlar dileyelim. İnşallah kısa zamanda da Allah her türlü cezanızı ve belanızı versin.
( Sam Amca Hayırsız Yeğenine Neden Yahu Diyemiyor başlıklı yazı AhmetZeytinci tarafından 2.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu