YASADIŞI OLUŞUMLAR
        Siyasi partiler  yasal oluşum aracıdır ve devlet yönetme devletin daha iyi yönetilmesi iddiasında olanlar siyasi parti kurarlar , kurulmuş siyasi partilere üye olarak bu iddiaya katılım sağlarlar.. 
          Yabancı Dış istihbarat örgütlerinin Devleti yıkmak güçsüzleştirmek yeknesaklığı bozmak  veya toplum bölmek iddiası ile parti kurulması kurdurulması ile pavyon işleticileri ,fuhuşdan geçim sağlayanların ya da kumar oynatıcılarının ani polis baskınlarından korunmak ve işledikleri suçu örtülemek için oluşumlarını parti gibi göstermeleri arasında fark yoktur…
      Demokrasi araçları sadece “demokratik yöntem ve amaçlar” için kullanılanilir 
     Demokrasinin temeli anayasadır..Anayasa ya aykırı tutumu “ana hedef ve kaide yapan “ partilerin yaşam hakkı yoktur..
     Partiler değil ,parti yöneticileri suç işlesede “odak noktası oluşturma” partilerin suçudur.      
      Suçta kullanılan araçın sahipliği tartışma konusu haline gelir ve özel mülkiyeti sona erdirilerek müsadere edilir…
      İş işten geçmeden 
Suç işlemeyi meslek haline getirmiş ,suç işleyenleri savunan parti ve oluşumlara geçit verilemez. 
Demokrasiler de insanlar gibidir İntihar etme hakkı yoltur…Suçta kullanılan her araç müsadere edilir..Siyasi partilere de kayyum atanır ve genel kurul kararı ile 1 senenin sonunda soğutulara feshi sağlanır Yolsa kayyumla devam eder..
       Parti kurarak cephe saldırılarını,gayri nizami harp dahilinde yürütenlere izin verilmesi takipsiz bırakılması,hazine eliyle desteklenmesi vatana ihanettir..Yarın perşembe 

Torun Halili
( Yasadışı Oluşumlar başlıklı yazı HALİLİ tarafından 18.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu