Aile büyüklerimiz:"Allah,kimseyi itibardan düşürmesin."diye dua ederlerdi haklılar,Allah,kimseyi gözden de düşürmesin çünkü düşenin dostu olmazmış.Kalabalık içerisinde yalnızlık duygusu yaşamak,çaresizliğin vuku bulmuş halidir.
Ben bunların hepsinden muafım çok şükür,o kadar çok sevenim var ki...Beni benden çok düşündükleri için utancımdan  insanların yüzüne bakamıyorum,sevmenin de sınırı  vardır canım.Beni bu kadar kendinize dert etmeyin Allah aşkına,kendi yağıyla  kavrulan, özel bir işletmede çalışan işçiyim hem her şeyin fazlası zararlıdır bu aşırı sevmenin sonu nefrete dönüşüvermesin!

Beni benden çok sevenler kim mi?
Hepsinin ismini buraya tek tek yazamam kendilerinden izin almam lazım yazmak için yoksa telif hakkı falan diyerek başımı ağrıtır bunlar.
Sizler muhtemelen şunları düşünüyor olabilirsiniz:
"Siyasi parti kurdu,üyeleri çok."
"Dernek başkanı oldu, tüm sosyal projelerde onun imzası var."
"Çok ünlü bir sanatçı olmalı geniş bir  hayran kitlesi var."
"Sosyal medya fenomeni."
"Milyar dolarlarla bonservisi gerçekleşmiş  futbolcu."

Her gün arıyorlar her gün mesaj atıyorlar,abartmıyorum kız arkadaşım bile bu kadar mesaj atmamıştır bana,her mesaj da "değerli"diye başlıyor mahcup oluyorum okurken.
Sevdiklerimden az önce gelen mesaj:
"Değerli A..., 350000 Tl onaylı ihtiyaç krediniz hazır.Kredi limitiniz dahilinde dilediğiniz tutara,farklı vade seçenekleriyle mobil internet ya da  şubelerimizden başvurabilir,başvurunuzun onaylanması durumunda ihtiyaç kredinizi kolayca kullanabilirsiniz."
Eksik olmasınlar,krediyi bana zorla kullandırmak istiyorlar ayrıca maaşın yattığı haftalarda mesaj sayısı artıyor.
"Değerli müşterimiz şu tarihten şu tarihler arasında altın günlerimiz olacaktır,seni de aramızda görmekten gurur duyarız."

Bir de soğolsunlar kullandığım telefon operatöründen arayıp paketleri sıralıyorlar:
"Bu paket bana yeter,"diyorum
"Şu paketi de bir inceleyin,"diyorlar.
"İnternetsiz ev kalmasın kampanyamıza katılmak ister misiniz?"

Hepinize teşekkür ediyorum iyi ki  tanımışım sizleri...



( Ne Çok Sevenim Varmış başlıklı yazı berberce tarafından 1.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu