Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum Sohbet Online Üyeler
(0 oy)

Ebediyete

Ebediyete

Dünyada hiç bir dil davranış kültür bilgi deneyim irade bakımından hiç bir farklılığı olmayan ezik esir yılgın toplulukları pahada zorbalıkta keyfiyette her yetkiye sahip haudut haramiler ortak benzerliğindeki ortak özellik. Ve karakteristik paydaşlığa hiç kimseyi şaşırtmamakta..

Soyan sömürenlerin yağma yıkım ihmal ve ihanetten sebeplisi ortak çıkar ganimetlerine göre şekli verilerek her türlü yedekten dayanak desteğe icat edilmiş yapay etkisiz edilgen muhalifliğe bağırıp buyurdukları üzere, hiç bir iddada samimi sorumluluk almayarak bop cephesinden kendini eleştiren gazeteciye fırça çekmekte öteki de silah sergileyip mactayik şarjürden poz ve fiyaka kesmekte.

 

Mükemmellikçi kusursuz hatasız üstün her şeyi yerli yerindelikle pürüzsüz tezatsız çelişkisiz muntazamlıktan olsun isteyip arayanlar , aradıkları erişimsizlikte asla umduğunu bulamayarak hayal ve beklenti kırıklığının mutsuzluk mahkumluğundaki saygın , samimi ve doğal olan her şeyi kendi keyfiyetlerine zorlayarak gecesiz gündüz veya emeksiz aşk ve mutluluk gibisine tutuştukları amansız iddalara ve hırslara ezilir bozulur yarışır küçülür ufalanır ve darma dağın olurlar.

 

Hayatın doğasıdır çünkü zıtların ve tezatların merkez çekiminde tamamlanır olarak insanken TANRI rolünde asla kıyametleşmeden akıl fikir vicdan ilim hak hukuk yol ve muhasebesiyle; herkesle sevgiyi saygıyı onuru adaleti emeği paylaşabilen rıza ve kabulden her kişi kendini ziyaret edip her şartta hak hukuk katından insanlığını yaşayarak yüzeleşebilen EBEDİYETE göçen dünya hayatını anlamlı , saygın, değerli ve ölümsüzleştiren kılmak.

 

Seyfi Karaca…Temmuz / 24

Sitede Önceki / Sonraki
Yazarın Önceki / Sonraki
Oylama
0 (0 oy)
  • Yorumlar 0
  • Yorum Yaz
  • Tebrikler
  • Beğenenler
  • Popüler Yazıları
Yükleniyor...

Yorum yazmak için giriş yapın.

edebiyatevi.com
Ebediyete

Ebediyete

Yeldegirmeni Yeldegirmeni