Ebediyete

Dünyada hiç bir dil davranış kültür bilgi deneyim irade bakımından hiç bir farklılığı olmayan ezik esir yılgın toplulukları pahada zorbalıkta keyfiyette her yetkiye sahip haudut haramiler ortak benzerliğindeki ortak özellik. Ve karakteristik paydaşlığa hiç kimseyi şaşırtmamakta..

Soyan sömürenlerin yağma yıkım ihmal ve ihanetten sebeplisi ortak çıkar ganimetlerine göre şekli verilerek her türlü yedekten dayanak desteğe icat edilmiş yapay etkisiz edilgen muhalifliğe bağırıp buyurdukları üzere, hiç bir iddada samimi sorumluluk almayarak bop cephesinden kendini eleştiren gazeteciye fırça çekmekte öteki de silah sergileyip mactayik şarjürden poz ve fiyaka kesmekte.

 

Mükemmellikçi kusursuz hatasız üstün her şeyi yerli yerindelikle pürüzsüz tezatsız çelişkisiz muntazamlıktan olsun isteyip arayanlar , aradıkları erişimsizlikte asla umduğunu bulamayarak hayal ve beklenti kırıklığının mutsuzluk mahkumluğundaki saygın , samimi ve doğal olan her şeyi kendi keyfiyetlerine zorlayarak gecesiz gündüz veya emeksiz aşk ve mutluluk gibisine tutuştukları amansız iddalara ve hırslara ezilir bozulur yarışır küçülür ufalanır ve darma dağın olurlar.

 

Hayatın doğasıdır çünkü zıtların ve tezatların merkez çekiminde tamamlanır olarak insanken TANRI rolünde asla kıyametleşmeden akıl fikir vicdan ilim hak hukuk yol ve muhasebesiyle; herkesle sevgiyi saygıyı onuru adaleti emeği paylaşabilen rıza ve kabulden her kişi kendini ziyaret edip her şartta hak hukuk katından insanlığını yaşayarak yüzeleşebilen EBEDİYETE göçen dünya hayatını anlamlı , saygın, değerli ve ölümsüzleştiren kılmak.

 

Seyfi Karaca…Temmuz / 24

( Ebediyete başlıklı yazı Yeldegirmeni tarafından 14.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu