ORTADOĞU KAN DERESİ

İslami Direniş Hareketi Başkanı İsmail Haniye, Cumhurbaşkanlığı yemin töreni için gittiği İran'da şehit oldu 
       
Liderler İran'da şehit ediliyorsa suçun içinde suç vardır
         
Ekonomisi bozuk düzende ,satılık adamların fiyatı ucuzlar.. Ucuz at pazarına dönen İran'da kimsenin hayat garantisi yoktur..
         
Ortaya çıkan sonuçlar silsilesinde  Gazze'de öncelik listesi değişir..
         

 Kural belli ;Sen Netenyahu'yu götürmezsen Netenyahu seni götürür..Yoksa kanı kan temizlemez İsrail'in sırtına yapışmış ve dünya konjonktörünü elinde tutan Siyonist keneler için kan olmazsa olmaz..

Kenenin hareket kabiliyetini fazla şişkinliği engeller..Patlatmazsan öldüremezsin.

Köpek aç kalıp kendi kanı ile beslenen keneyi yese bile kendi sonunu getirir..O zehirlenmiş kan, köpeğin ayakta bile kalmasına engel olur..
           

Bu şehadet Filistin devletinin 1968 öncesi topraklarına ve bağımsız bir devlet olarak tüm dünyaca tanınmasına vesile olur inşallah…Olmadığında Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliği  tehdit altındadır..Uzaktan kumandalı terörün  taşıdığı kan bu kenenin gövdesine yetmez

Torun Halili
( Ortadoğu Kan Deresi başlıklı yazı HALİLİ tarafından 31.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu