Bana bunu yapmayacaktın be koçum,seni sevmekten başka neydi benim günahım,senin yaptığına kahpelik derler,gözüm gibi bakardım sana,etme bulma dünyası işte,iyilik edene kötülük ederler bazen,kötülük edene de iyilik. Ne istedin de vermedim?
Seni yatak odamın en güzel köşesine koydum,varlığın bizim için bir nefesti.Gece yarılarında derin uykumdan uyanıp az kontrol etmedim seni,evimize huzur getirmiştin.Seni en çok da ben istemiştim ama sen ne yaptın,en savunmasız olduğum anda arkamdan vurdun.En çok zoruma  giden ne biliyor musun,keşke düşmanlarım da  mert olsaydı senin gibi  namert olacaklarına,yüzüme gülüp sırtımdan vuranların haddi hesabı yok.Ne özür dilemen ne pişman olman ne de tövbe etmen acımı zerre kadar hafifletmeyecek.

Sevmeye temkinli bakıyorum artık,kimi ve neyi sevsem sonu hüsranla  bitmekle beraber kin ve nefrete dönüşüveriyor.Sana dostum  diyebilir miyim  şu  saatten sonra? Ölüyorum desen  dönüp arkama bakarsam insan değilim,senle olan bağlarımız kopmaz iplerle bağlıyken en derinden kopuverdi.

Çöl sıcaklığında can simidimizdin.Senin karşında kendimi yaylada hisseder,gönül rahatlığıyla sıcacık çayımı yudumlamaktan büyük keyif alırdım. Sana avuç dolusu verdiğim para hiç gözümde yok,şuan düşündüğüm tek şey,sağlığım.Günlerdir ilaç kullanıyorum,eski halime döneceğimin  hasretini  çekiyorum.
Ben dersimi aldım.Bir daha yorgan ve battaniye  almadan karşına  geçmeyeceğim;hapşırık,öksürük,burun akıntısı ve baş ağrısıyle baş etmeye  çalışıyorum.

Ne senle oluyor ne de sensiz oluyor be soğuk düşmanım klimam.
( Soğuk Düşman başlıklı yazı berberce tarafından 10.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu