Vücudumuzda bazı mineraller vardır bizleri zinde tutan, demir eksikliğinden  saçlarımız dökülür,tınaklarımız kırılır,halsizlik ve yorgunluk baş gösterir,en sık rastlanan kansızlık nedenidir. Çinko eksikliğinde yaralarımız geç iyileşir, bağışıklık sistemimiz zayıflar,egzama gibi cilt hastalıkları görülür.Magnezyum eksikliğinde iştahsızlık,ishal,hafıza zayıflığı,mide bulantısı,tansiyon yükselmesi,zihin bulanıklığı,depresyon,uyku  problemleri gibi sorunlar ortaya çıkarken,kalsiyum eksikliğinde ise kemiklerin zayıflaması,kas ağrıları ve kramplar,çocuklarda diş çürümesi  gibi belirtiler görülür.Bunun gibi şikayetleriniz olup doktora gittiğinizde size bir reçete yazar,düzenli olarak kullanıp beslenmenize de dikkat ederseniz şikayetleriniz azalacaktır,sonra aldığınız bu ilaçları kenara atıp ismini bile unutursunuz.

"Seni karımdan daha çok seviyorum,sana aşığım,en kısa zamanda ondan boşanıp seninle evleneceğim."
"Senin için her şeyi göze alırım yeter ki beni bırakma!"
"Seninle her şeyden uzak bir yuva kurmak istiyorum."

Evli kimseler kolay kolay eşlerinden,çocuklarından ve yuvalarından ayrılıp bir başkasıyla evlenmezler;onlardan medet umarsanız sadece kendinizi kandırmış olursunuz.Vücudumuzda olduğu gibi ilişkilerde bir takım eksiklikler olabilir;güven gibi,para gibi,sevgi gibi,cinsellik gibi... Çiftler bu eksikliklerini gidermek için  başkalarıyla iletişim kurarlar,karısıyla konuşamaz,sabaha kadar tanımadığı kadınlarla  mesajlaşır örneğin;daha niceleri.Küçük yaşta evlendirildiyse,zorla evlendirildiyse,eşler arasında yaş farkı varsa bu eksiklikleri kaçınılmaz kılacaktır.
Yasak aşk diye tabir edilen bu birliktelik "şikayet" ile başlar kadın kocasını şikayet eder karşı tarafa,o ise karısını;böylece ortak bir nokta yakalandığında ilişki başlar.

İlişkilerde denge esastır,dengeyi sağlayabilenler mutluluğu yakalar.
( Mineraller Ve İlişkiler başlıklı yazı berberce tarafından 27.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu