Aradan yıllar  geçmiş olmasına rağmen ona olan kızgınlığım hala geçmedi. Nasıl geçsin ki? Bazen sokaklarda karşılaşınca yolumu değiştiriyorum,o belki beni unutmuştur ama ben onu hiç unutmadım.
2006 yılının haziran ayında bir iş kazası geçirdim, ansızın önümüze çıkıveren bir araca toslayıverdik, bizim araç seksen-doksan kilometre hızla gidiyordu,gece olduğu için belki de adam sarhoştu o zaman göz göre göre önümüze çıktı,bilemiyorum.Ani bir frenle neye uğradığımızı bilemedik,bağışlar,çığlıklar,toz dumanın içerisinde kalıverdik.Çok şükür can kaybı yaşanmadı,o an hiçbir şey hissetmedim otele varıp üniformalarımızı giyerken farkettim ki ayakkabımın içi kan dolmuş,çorabımı hemen çıkardan baş  parmağında kesik var. Ayakta kalmam ve bu şekilde çalışabilmem mümkün değil.
"Sen otur,dediler müdürü çağıralım."

On beş dakika geçmeden elinde telsiz telefonla geldi Uzun Hasan, o zaman gece müdürüydü,pek sevilen birisi  de değildi,anlattım durumu,ne dese beğenirsiniz:
"Kazada olmamış bu."
Akla karayı seçtik derdimizi anlatabilmek için sonunda arkadaşların yardımıyla ikna oldu ve  gece yarısı beni  hastaneye göndererek  parmağıma dikiş atılmış ve bir hafta rapor almıştım.
( Uzun Hasan başlıklı yazı berberce tarafından 10.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu