İlk bulgulara göre Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır.( Basından) Cevabını bekleyen bir çok soru vardı:
Narin'i kim veya kimler,nedenöldürdü?
Köydekiler bu olayı başından beri biliyorlar mıydı?
Niçin o dereye bırakıldı Narin'in ceseti?
İtirafçı, Narin'i  amcanın öldürdüğünü söylemiş,zaten herkesin tahmin ettiği kişiydi bu,itirafların ve iftiraların bir sona erip adaletin yerini bulacağından kuşkumuz yok.

Hepimizin yüreğini dağladı Narin,okula gideceği gün  toprağa verilmesi acımızı katmerlerken, din ve vicdan   yoksunlarının çelişkili ifadeleri kafaları karıştırmakta,olayın seyrini değiştirmekte ve olayın sonuçlanmasını güçleştirmektedir.

Farklı  bir yorum yapıp yanlış anlaşılmak istemiyorum,sadece merak ediyorum,yandaş medya olsun diğer medya olsun gece gündüz saatlerce program yapıyorlar,muhabirlerin,
gazetecilerin,yazarların, akademisyenlerin dillerinde tüy bitti bu konuyu anlata anlata;kesin bir bilgi yok,sosyal medyada da ailesine yönelik bir çok suçlamalar var,bilgi kirliliğinin boy gösterdiği günümüzde,savcılarımızın araştırmaları nitecesinde nihai  karara ulaşılacağını umut ediyoruz.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı araç devrildi. Kazada 4 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı.(Basından) İhmal mi var,teknik bir arıza mı  henüz belli değil;acı olan şu: Bu haberin Narin kadar gündemde tutulmaması, "şehitlerimiz var"diyerek iki dakikayla geçiştirmeleri...

Medya patronları,sizin gündeminizi kim belirliyor...
( Narin başlıklı yazı berberce tarafından 11.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu