Edep yahu,bu kadarı da olmaz ki canım; karısı olan var  olmayan var,sevgilisi olan var olmayan var,çocuğu olan var olmayan var,utanma arlanma yok ki,başımıza taş yağacak,taş. Kıyametin kopması yakındır kardeşim,dünyanın çivisi çıkmış,kimin eli kimin cebinde belli değil. "Sevmenin vakti,sevişmenin yeri olmaz,"diyerek felsefi çıkarım yapanlar olacaktır şimdi,herşeyin bir vakti ve yeri vardır fakat bunu tüm mahlukata nasıl anlatacağız?

 Bu olayın hangi sokakta,hangi apartmanda ve hangi balkonda gerçekleştiğini,kişisel hakların korunması gereği, elbette söylemeyeceğim,durduk yere başımı derde sokacak değilim.Evimi basarlar,yolumu keserler,mahkemeye verirler,ayıkla pirincin taşını,"ispatla"deseler ispatlayamam elimde kanıtım yok hem kim inanır ki bana? "Mahkemede parası olanın sözü geçer,"derler,o da bende yok.
"Biz balkon sefası yapıyorduk,biz sabah sporu yapıyorduk,işin gücün yok da sen  bizi mi gözetliyordun?"diye ya suçlarlarsa... 
"Yaşımızın gerektirdiklerini yapıyoruz,sen hiç genç olmadın mı babalık?"diyerek beni yaptıkları hayasızlığa  ortak etmeye kalkarlarsa...

"Çıplak mıydılar,kaç dakika seyrettin?"diyerek hemen sormak istersiniz,cinayetler ve cinsellik her zaman insanoğlunun ilgisini çekmiştir.Benim yerime sizler olsaydınız,sizler de seyrederdiniz bu  sevgi şölenini  hem de büyük keyif alırdınız, kahvelerinizi bile yudumlardınız sabah sabah bu manzara karşısında.Onlara baktıkça tüm sinir ve streslerinizin  yerle bir olduğunu,hiçbir şeye kafanızı takmamanız gerektiğini,dünyada,sevginin gücünden başka gücün olamayacağını anlamış olurdunuz.

Çakmak,kibrit kutusu ya da küçük çakıl taşlarından atmak istiyorum balkona dikkat çekmek için,"haneye tecavüzden içeri atacaklarından"korkuyorum,Allah korusun kim bakacak bana içerde yaşlı bir anam var bir de evlenmek için gün sayan bacım.
"Ne halin varsa gör,elin evini  gözetlemeseydin,"demezler mi bana?

Özendim mi,özendim;kıskandım mı,çok kıskandım,öküzün trene baktığı gibi baktım onlara dakikalarca,o günden beri bir daha göremiyorum onları,kaçtılar mı ne?

İki minnacık kedi yavrusundaki doğallık ve sevecenlik,bir çok kimsede olmuyor...
( Edep Yahu başlıklı yazı berberce tarafından 16.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu