Bir çok kişi uykularının kaçtığından yakınıyor,ne güzel işte,kaçan kovalanır.Bunda da bir hikmet vardır,herkesin mışıl mışıl sıcacık yatağında uyuduğu vakit sizin uyanık olmanız,zihninizin hala bir şeylerle meşgul olması sizi gönül muhasebesi yapmaya zorlayacaktır.Panik yapmanıza gerek yok,bazen beyin de mesai yapar ayrıca beyin çalıştıkça dinlenir ve yenilenir,özgür bırakın,istediğini düşünsün.

Dün bir abimiz yanıma geldi ve  uyuyamamaktan şikayet etti,ona söyleceğim cevabım şudur:
"Zinayı bırakacaksın, tövbe edeceksin,güzel bir yuva kuracaksın,kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacaksın,kimseyi de kafaya takmayacaksın hepsi
 bu."

Uykusuzluğa kesin çözümdür söyleyeceklerim ne hocalara gidip muska yazdırmanıza gerek var ne de  doktorlara gidip antidepresan ilaçları yazdırmanıza:
Kitap okumayı deneyin.
100 defa Allahu  ekber,100 defa Elhamdülillah,100 defa Subhanallah,100 defa Estağfirullah çekin,uykunuz hala  gelmediyse sayılarını artırın ama mutlaka gelir çünkü şeytan,sizin rabbinizle yaklaşmanızı istemediğinden  buna müsaade etmeyecektir.
( Uyumaya Kesin Çözüm başlıklı yazı berberce tarafından 30.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu