Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama yazarken bile hala şaşkınım,ilk kez başıma geliyor böyle bir olay,üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
Defalarca kontrol ettim acaba yanlış işlem  mi yaptım diye  ancak yaptığım tüm  işlemler doğru.
Telefon faturam  geldi  geçen ay 402 lira,operatörün uygulamasında aynen bu fiyat var zaten benimki duran tarife ama ben sürekli kontrol ederim  alışkanlık olmuş.
Mobil bankacılıktan ödedim fakat oradaki ücret bir yıl önceki ücretti  89 tl ödedim.Mobil bankacılıkta 89 tl ödendi yazıyor,operatörün  uygulamasında 402 tl ödendi yazıyor.Yani eski fatura ücretimi ödemiş oldum,bu jestini unutmayacağım sevgili operatörüm,artık  eskisi gibi sil süpürden  hediyeler  vermezsen de,yine de seviyorum seni verdiğin hediyeleri ışık hızıyla geri aldığın için.

Beni şimdiye kadar dağda,bayırda,yolda,darda koymadığın için teşekkür ediyorum,sadece bana değil diğer müşterilerine de aynı hatalarını yapmanı rica ediyorum hatta herkesin iki aylık faturalarını iptal et sadakan olsun,bizlerin faturaları senin servetinin yanında devede kulak sayılır."İki ay çok batarım."diyorsan bir ay olsun,bu da çok diyorsan  yarısı olsun,bizler de  sevildiğimizi görmek  istiyoruz;vergi,telsiz kullanım ücreti diyerek kabarık faturaları önümüze getirmekle sevilmiş olmuyoruz.On ve daha fazla yıl müşteriniz olanları hatırlayın,onlara hediyeler verin
telefon,taplet,bilgisayar,akıllı saat...

Sevgi karşılık ister,karşılıksız sevgi susuz kalmış çiçek gibi solmaya mahkumdur.Sen bizim patronumuzsun,biz ise gece gündüz senin kesenin dolması için çalışan işçileriz hem de canla başla  öyle bir çalışıyoruz ki  internet kotalarımızı aşıp fazla fatura ödemek için birbirlerimizle yarışıyoruz ancak fazla fatura ödeyince de yaranamıyoruz.

Bütün  müşterilerin kimlik bilgileri zaten sizlerde mevcuttur;hastalarımızı arayıp şifalar dileseniz,askerlerimizi arayıp hayırlı teskereler dileseniz,öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi arayıp başarılar dileseniz hatta öğrencilerimize hatıra olarak  kırtasiye malzemesi dağıtsanız,işçilerimizi arayıp kolaylıklar dileseniz,yaşlılarımızı arayıp sorsanız,bizlere yalnız olmadığımızı hissettirseniz daha  iyi olmaz mı? 
Borç para da verebilirsiniz,çay-kahve içmeye de gelebilirsiniz,tavla oynamaya da gelebilirsiniz,bizim kapımız yirmi dört saat herkese açıktır.

( Canım Faturam başlıklı yazı berberce tarafından 5.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu