ŞİİRSEL HAYATLAR
18.BÖLÜM:KATİP ESMA
        Esra,Kerime ve Nesrin;mutfakta kahvaltıyı hazırlarken Esma da salonda diz üstü bilgisayar başındaydı.Esma,mutfaktaki Nesrin Abla'sına seslendi:
Esma-Nesrin Abla gelir misin?
Nesrin-Geldim canım,ne oldu?
Esma-Adalet,sanırım sana aşık.Watsap'tan hocam hocam deyip sana yazıp yazıp duruyor.
Nesrin-Adalet,aslında hoş çocuk.Hem beni lunaparka kaçırıldığım da o beni kurtardı.Ben de ona boş değilim.Benim adıma yaz ona,katip Esma!
Esma-O zaman Allah tamamını erdirsin diyelim.Senin adına Adalet'e kur yapıyorum Nesrin Abla'cım.
Nesrin(mutfağa giderken)-Yap canım.Bakarsın Adalet ile evleniriz.
               Kızlar,sofrayı kurmuştu.Oturdular kahvaltı masasının başına.Nesrin'in terier cinsi köpeği Recai de baş köşedeydi.Recai de kahvaltı ediyordu.
                Kapı çaldı .Çalan kapıyı Esma açtı.Gelen apartman yöneticisiydi ve apartman aidatını istiyordu.Nesrin,iki yüz lirayı Esma'ya uzattı,Esma da parayı apartman yöneticisine verdi.
               Esra,Kerime ve Nesrin;kahvaltı sofrasını toplarken Esma ile Recai balkona çıkmışlardı.Esma,sigarasını içiyordu Recai'yi severken.Recai,Esma'ya karşılık verdi:
-Hav hav!

HİKAYE: OĞUZ BATIN

( Şiirsel Hayatlar On Sekizinci Bölüm başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 7.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu