ŞİİRSEL HAYATLAR
19.BÖLÜM:NESRİN İLE ADALET
        Bundan sekiz dokuz ay önce ,Nesrin’im tek bir gün evli kaldığı Ali Halit,rahmetli babasının işlettiği eski bir lunaparka Nesrin'i kaçırmıştı.O tarihlerde Nesrin'in köylüsü Adalet,o lunaparkta bekçilik yapıyordu.Nesrin’i kurtarmıştı o gün Adalet.
           İlerleyen zamanlarda Nesrin ile muhabbetini ilerleten Adalet,evlilik kararı almışlardı.Nesrin,Adalet'ten dokuz yaş büyüktü.Bu evlilik kararını dostları Esra,Esma ve Kerime desteklemişti.
            5 Haziran günü dünya evine giren Nesrin ile Adalet,hiç zaman kaybetmeden çoluk çocuk sahibi olmaya karar vermişlerdi.Nesrin,biraz yaşlı olduğundan çocuk sahibi olmayı tüp bebek yöntemine başvurdular.İlk üç denemesi başarısız olunca dördüncü deneme için hastaneye dostları Esra,Esma ve Kerime ile gidiyordu.Muhabbetleri entresandı:
Esma-Sanki çocuk benden Nesrin Abla'cım,Adalet Bey'imiz hastaneye gelmeye tenezzül etmedi.
Esra-Esma'nın muzipliği üzerinde Nesrin Abla'cım,varsın gelmesin Adalet;çocuğu biz bize yaparız evelallah .
Kerime-Kimseye ihtiyacımız yok Allah'a şükür.
Nesrin-Doğru diyorsunuz Kızlar,bak Recai de bize katılıyor.
Recai-Hav hav!

HİKAYE: OĞUZ BATIN

( Şiirsel Hayatlar On Dokuzuncu Bölüm başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 14.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu