Tema
Üye Ol Giriş Yap
Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Sesli Şiirler Yazarlar Forum Sohbet Online Üyeler
(0 oy)

İçimde Yılkı Atları Koşuyor


İçimde Yılkı Atları Koşuyor

Anadolu'da Yılkı Atları - ANADOLUYU GEZİYORUM

Aşkı duygu ve düşüncelerimin içine katarken, içimde yılkı atları koşuyor. İçimdeki yılkı atlarını dizginleyemiyorum. İçimde bir okyanus, dalgaları gönül kapıma vuruyor aşkla. Her dalga, kalbimin derinliklerine bir mesaj getiriyor; bazen huzur, bazen fırtına. Okyanusun enginliğinde kaybolmuşken, aşkın büyüsünde kendimi buluyorum. Dalgalar, içimdeki tutku ve korkuları yüzeye çıkarıyor.


 Her biri, aşkın getirdiği karmaşayı ve güzelliği simgeliyor. Dalgaların sesi, ruhumun derinliklerinde yankılanırken, ben de bu aşkın dalgalarında sürükleniyorum. İçimde aşka dair engin hatıralar var, sevdiğim var. 


Bu hatıralar, dalgaların kıyıya vurduğu gibi, kalbime her an yeniden vuruyor. Geçmişin izleri, aşkın sıcaklığıyla dolu; her gülüş, her göz göze geliş, içimde birer hazine gibi saklı duruyor, vesselam.


Mehmet Aluç


Sitede Önceki / Sonraki
Yazarın Önceki / Sonraki
Oylama
0 (0 oy)
  • Yorumlar 4
  • Yorum Yaz
  • Tebrikler
  • Beğenenler
  • Popüler Yazıları
Yükleniyor...

Yorum yazmak için giriş yapın.

edebiyatevi.com

İçimde Yılkı Atları Koşuyor

kul mehmet kul mehmet