Evin sevgili küçük kızı annesinin dizine yatmış, küçük olmanın tadını çıkarıyorken, annesi de kızının saçlarını okşuyordu. Bütün küçük çocukların hep sorduğu bir soru vardır.

 

           _’Anne ben nasıl doğdum’.

 

            Anne şaşkın olsa da:

 

            - Yatarken yastığımızın altına şeker koyduk, Sabah uyandık ki sen doğmuşsun’ derken en büyük ve zor soruyu cevaplamanın mutluluğunu yaşıyordu.

 

               Küçük kız yatarken yastığının altına şeker koyar. Büyük bir merak ve beklenti ile uyur. Sabah uyandığında bebek var mı diye yastığın altına baktığında,  birde ne görsün, yastığın altı savaş alanı gibi karınca sürüleriyle dolu.

 

          -‘ Ben size yapacağımı bilirdim ama işte ana yüreği ‘ der. Şaşkın şaşkın bakar.

 

                   Sevgili dostlar ana yüreği diyeceğim ama benim en büyük derdim karıncaların istilasından nasıl kurtulabilirim. Lütfen birileri bana karıncalardan nasıl kurtulacağımı yazabilir mi? Evin her tarafı işgal altında. Kullanmadığım karınca ilacıda kalmadı. Aşırı kullanmaktan çamaşır suyu, deterjan ve tuz ruhu karınca yerine beni öldürecek… Silikon sıkmadık yerde kalmadı…
 
Acil önerileri bekleyebilir miym? Teşekkürlerimle

                 

                      

 

    

 

( Ana Yüreği başlıklı yazı Ümran ÖZLÜK tarafından 27.06.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.