Sevmeyi bilmeyenlerin diline dolanmış 'Seni Seviyorum' der durur. Aşk onlar için hep bu iki kelimeyi söylemekle tanımlanıyor. Ya gerçekten sevmemişler ya da hep kendileri gibi sahte kişilerle beraber olmuştur! 
Sevgi her zaman belirli kelimelerle söylenmez. Çoğu defa bir bakış sevgiyi anlatmaya yeter de artar bile... Sevmeyi ve sevilmeyi biliyorsanız tabi... Sevmek Çoğu zaman var olmaktır. Sonunda bizi yok olmaya götürse bile. Ben şimdi varım ve seni 'Sevmek' hakkımı kullanıyorum aşkım.
Şimdi inan her şey çok daha güzel seninle. Yürümenin, konuşmanın, nefes almanın; kısacası her şeyin bir başka anlamı var artık. Sen varsın ya her şey bambaşka artık gözlerimde... Senden önceki hayatımın boş yere geçtiğini ve anlamsız olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum aşkım. İyi ki çıktın karşıma ve iyi ki Varsın aşkım...SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM... 
( Sevgi Belirli Kelimelerle Söylenmez başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 24.11.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu