Hayat öylesine devam ediyor ki... Çok şey değişti. Değişmeye devam ediyor ve An'ın bir anlamı kalmıyor sanki acımasız geçmişe bakınca. Ulaşılmak istenilen noktalara ulaşılıyor ve küçük veya büyük hedeflere koşarken buluyoruz kendimizi.

    Koşarken çok yoruluyoruz yine de pek azımız durup şöyle bir bakıyor çayın damlasına havada yol alırken ve yere düştüğünde onun sesini duymaya çalışırken. Pek azımız kaldırımın ortasında durup gözlerini kapatıyor ve çevreyi bir körün gözünden görmeyi deniyor. Pek azımız bulutun hareket ettiğini farkediyor, onu binbir şekle bürüyor özgürce. An'ı anlamlandırmak ve uzatabildiğince uzatmak için... Pek azımız yağmurun dokunuşunu hissedebiliyor ve gülümsüyor sanki kendisine küçük bir hediye verilmiş gibi.  Ve bunları anlayabilenleri pek azımız farkediyor tanıdık birini görmüş gibi.

    Dedim ya çok şey değişip kendisini yitiriyor. Tek bir şey bizimle beraber kalıyor, değişmiyor. Hissedişimiz...
( Hayat Öylesine Devam Ediyor Ki... başlıklı yazı OnurKantarci tarafından 15.01.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu