Dünya hızla değişiyor.Evlerimiz,şehirlerimiz,bahçelerimizde.
Çoçukluğumuzda evlerimizde kedilerimiz vardı.Şimdi onlar sokaklarda.Kuşlarımızda camii avulusunda.

Havalar soğudu.şimdi onlar yaşam mücadelesi veriyor.Doğadaki denge bozulunca,kene gibi gizli virüsler yazın hayatımızı tehdit ediyor.

Artık evcil hayvanlara evlerimizde yer yok.Ama onlara yardımcı olabiliriz.Evimizin balkonuna,veya parklarda biryerlere ekmek kırıntıları bırakarak onlara yardımcı olabiliriz.

Bir söz işitmiştim"yaptıklarımızdan mesul olduğumuz kadar yapamadıklarımızdan da mesülüz diye"soğuk kış gününde kuşlara ve kedilere uzaktan verdiğimiz yiyecekler onlara hayat öpücüğü verirken bizlere mutluluk verebilir.

Bu paylaşımı yaşamak güzel.Belki ilk defa yapacağımız bir yardım ve onların kanatlarındaki seviçlere ortak olmak için, onlara yardım eli uzatalım.Bu vermek gibi ülvi duyguyu yaşayalım,yaşatalım..
( Kuşlar Ve Kediler başlıklı yazı M.Filizman tarafından 11.03.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.