Şeytanın planı 7

Firdevs hanım sordu:-istersen kızım sana ayrı bir oda verelim istermisin?

Zehra hayır Firdevs abla gerek yok ben ayşe ile birlikte aynı odada kalayım.şu çekyatlarda kıvrılır yatayız,nevar bunda bana ayrı bir zahmete gerek varmı? Dedi.Zehraya pencere tarafına bir yatak hazırladı

Zehra kızım sen burada yat .Ayşe arkadaşında karşıki kanapete yatsın olmaz’mı? Zehra benim için fark etmez dedi.Nerede olsa yatarız yabancı bir evmi sanki? Şunun şurasu bir gece yatacam nerede olsa yatarız…

Bir yanda Ayşenin ağbeyi güya uyuyordu…rahatsız etmemek için yaavaş konuşuyorlardı…Ama Ramiz boş durmuyordu,yatakta bile çeşitli planlar peşindeydi..

Dışarısı karanlık yağmurlu olduğu için göz gözü görmüyordu..Evin içinde bile eskisi gibi azda olsa bir aydınlık yoktu...

Normalde yağmursuz havalarda biraz evin içi aydınlık oluyordu..Ama o gün karanlıktı..yağmurlu hava olduğu için fazla aydınlanmıyor ancak şimşek çakımlarında pencereden odalarına ışık geliyordu.Artık her kez yatmıştı…yavaş yavaş gözlere uyku geliyordu..

Zehraya ne yapacağını şimdi’den düşünmüş ve plan halinda kafasının bir köşesinde saklamıştı…"onlar uyusunda ben yapacağımı bilirim Elmi yaman beymi yaman" diyordu…

Şeytan artık Ramiz’in koltuğuna girmiş bir felâkete doğru yönlendirmiş,yavaş yavaş uçurumlara doğru sürüklüyordu....Ramiz’in kanında bile şeytan dolaşıyordu..

Ramiz hiçbir şeyin farkında değildi.Burnunun dikine gidiyordu.Tek dostu vardı oda lanetlenmiş şeytan’dı..

Ramiz kardeşinin ve Zehranın bir an evvel derin uykuya dalıp muradına ermeyi düşünüyordu.

Zehranın vücut hatlarını devamlı hayali olarak hatırına getirip ,bir an önce sahip olmayı düşünmekteydi.

Dışarıda’da hava yağmurlu ve hiç aydınlık değildi..Kurt puslu havayı severdi…tam bu karanlık ortam Ramiz’in işine çok iyi geliyordu.

Şimdiden sevinçten uçuyordu..şeytan tuzzağını en iyi şekilde hazırlamış,Ramiz’in karşısına çıkarmıştı.Ama ona bunu bir tuzzak olarak değil.

bir mutluluk bir güzellik olarak sunuyordu.Ama nereye kadar sürecekti bu kısa mutluluk?



.

Devamı 8.bölümde…devam edecek...

( Şeytanca Plan..7. başlıklı yazı M.Ali Ünsal tarafından 10.05.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.